Hamiltons väg 3

Hamiltons väg 3

Slutpris

5 300 000 kr


Söndrum— Halmstad

Hamiltons väg 3


Slutpris
5 300 000 kr

Söndrum— Halmstad

Fräsch 60-talare i Söndrum!

Vi är glada att kunna presentera denna uppdaterade ljuvliga 60-talare i hjärtat av Söndrum! På ett superfint hörnläge med uppvuxen och mycket välvårdad trädgård på Hamiltons väg 3 hittar vi detta otroligt härliga hus där nuvarande ägare med varsam hand renoverat och skapat ett hus som känns 2021! Här är det mesta gjort som tex nytt och superfint badrum, nydragen el i hela huset, nya golv och nya ytskikt mm så här flyttar man rakt in utan att behöva tänka på kostsamma och tidskrävande renoveringar.

Ett fantastiskt stort ljust vardagsrum om hela 48 kvm ger fina ytor för det sociala då man får plats med både matsal-och soffgrupp och härifrån når man det generösa uterummet som man njuter av under tidig vår och långt in på hösten. Detta är verkligen en mycket trivsam och fin villa för barnfamiljer som vill ha ett lättskött boende i idylliska omgivningar med både förskola och skola alldeles i närheten!

Hamiltons väg 3 har sannerligen ett toppenläge med närhet till hav & strand, natur och Prins Bertils stig och lördagsfrallorna köper man på Krantz Brödbod 3 minuter bort! Söndrums centrum med ICA, bibliotek mm finns på promenadavstånd och bussen in till centrala Halmstad stannar endast ett stenkast från huset.

PS! Att investera i någon form av värmepump är fullt möjligt då huset har ett vattenburet värmesystem och kommer innebära en väsentlig lägre driftkostnad!


Boarea/biarea
116/90 kvm
Driftkostnad
48 038 kr/år
Tomtarea
755 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Hamiltons väg såldes av oss 2021-10-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hamiltons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.