Hamiltons väg 11

Hamiltons väg 11

Slutpris

5 525 000 kr


Söndrum— Halmstad

Hamiltons väg 11


Slutpris
5 525 000 kr

Söndrum— Halmstad

Skapa din egen husdröm på härligt hörnläge i Söndrum

I detta klassiska 60-tals kvarter på Hamiltons väg 11 har varit i samma familjs ägo sedan det byggdes 1968 och bjuder nu på spännande möjligheter för nya ägare. Här har många barn gått förbi genom årens lopp på väg till skolan, lekt i Hallägraskogen och familjen har


Detta är en välvårdad villa i ett plan med källare som mäter totalt 143 kvm boyta och 105 kvm biyta. Tomten är 889 kvm stor och har ett hörnläge på Hamiltons väg/Wadsjös väg. Vi tycker läget är mycket trevligt med ett grönområde precis framför vilket gör känslan något mer privat. Man har valt att placera huset rätt långt in på tomten för att få maximal fri tomtyta i söder- och västerläge, mycket smart!

Villan har i grunden en klassisk planlösning där det finns möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum. På 80-talet valde man att bygga till huset med ca 40 kvm åt söder, en del har varit ett separat kontor med egen ingång och den andra delen är integrerad med övriga huset. Tillbyggnaden kan passa för egen verksamhet, hemmakontor, som uthyrningsrum eller ett lite mer avskilt boende för tonåringen. Möjligheterna är många. I källaren har man samlat det praktiska med tvättstuga, flertalet förråd, matkällare samt en gillestuga med öppen spis - här finns det också gott om utrymme att skapa något extra: en ungdomsavdelning, spa-avdelning eller varför inte en härlig biosalong? Villan värms sedan 2012 upp via en luft/vatten-värmepump vilket borgar för låga uppvärmningskostnader och är en del i att energiklassen är bra!

Läget är toppen med närhet till hav & strand, natur, Prins Bertils stig och lördagsfrallorna köper man i ett bageri bara ett stenkast från villan! Söndrums centrum med dagligvaruhandel, bibliotek mm. finns på promenadavstånd och bussen in till centrala Halmstad stannar endast ett stenkast från huset. För barnfamiljen så är läget optimalt då det finns både förskola och skola i närheten, här är det verkligen lätt att få vardagen att gå ihop.

Är ni ute efter att få skapa er egna husdröm med en fin adress i Söndrum så är detta helt rätt!


Boarea/biarea
143/105 kvm
Driftkostnad
34 910 kr/år
Tomtarea
889 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-01-21

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Hamiltons väg såldes av oss 2022-01-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hamiltons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.