Hammars gata 14 / Centralt Öster / Halmstad

Rymlig tvårummare i solid förening!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 518 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hammars Gata såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hammars Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I HSB:s välskötta Brf Kapsågen kan vi nu presentera en lägenhet med ett ypperligt läge mellan högskolan och centrum. Lägenhetens 65 kvm fördelas över hall med klädkammare, rymligt kök med plats för matbord, kaklat badrum med tvättmaskin, sovrum och ett vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Vi gillar verkligen köket som är fräscht och har gott om förvaring.

Detta är bostaden för er som vill ha ett bekvämt avstånd till centrum men samtidigt nära högskolan, stranden, tåg & busstation mm. Lägg därtill en mycket stabil HSB-förening med god ekonomi och de stora renoveringarna gjorda.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.