Karl Ifvarssons gata 26

Karl Ifvarssons gata 26


Nyatorp— Halmstad

Karl Ifvarssons gata 26Nyatorp— Halmstad

Robust och gedigen tegelvilla från 50-talet

På fint hörnläge 5 minuter från stan finns det nu möjlighet att förvärva denna välvårdade villa från 1951 om 104 + 64 kvm i tre plan. Möjligheterna är många där man kan sätta sin egen prägel på det ena eller andra efter tycke och smak. Ägarna har genom årens lopp vårdat huset mycket väl och kontinuerligt renoverat allteftersom.
Entréplanet bjuder på vardagsrum med braskamin, sovrum kök samt ett badrum. En trappa upp ytterligare två sovrum samt WC. Som det anstår ett äldre hus finns också en sval källare med tvättstuga och fler förvaringsmöjligheter än du vågar hoppas på, vi lovar! Den välvårdade trädgården har familjen också skött exemplariskt genom alla år, precis lagom stor för att kunna erbjuda både fruktträd och fina ytor för hopp och lek. Uterummet är perfekt under tidig vår och en bra bit inpå hösten.

Huset har många fina inslag så som bland annat byggnadssättet med en stomme av betong och tegel vilket är robust samt en uppvärmning via fjärrvärme vilket är minst sagt en fördel för plånboken. Därutöver har huset uppdateras på en mängd olika håll så som nytt tak och nya plåtarbeten samt ny inkommande vattenledning och inkoppling på kommunens dagvatten.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
104/64 kvm
Driftkostnad
36 406 kr/år
Tomtarea
697 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-20

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Karl Ifvarssons gata såldes av oss 2023-11-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karl Ifvarssons gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad