Kasten Rönnowsgatan 3E / Centrum / Halmstad

Stor vindsvåning med ett imponerande ljus och ett renoverat skick

Slutpris
1 830 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 530 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kasten Rönnowsgatan såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kasten Rönnowsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i centrala Halmstad kan vi nu erbjuda denna ljusa och fräscha tvårummare i Brf Bikupan. Lugnt belägen på tvärgata med ett stenkast ifrån citypulsen. Lägenheten ligger högst upp på fjärde våning (hiss finns) längst ut i husets hörna. Helt klart ett utav de bästa lägena! Lugnt, avskiljt samt nära in till stan och parkeringar etc.

Lägenheten är i mycket gott skick och bjuder på en ljus boendemiljö med nytt snyggt kök, badrum, rymligt vardagsrum och sovrum. I hela lägenheten ligger ett snyggt plankgolvsliknande laminatgolv och väggarna är genomgående vita. Månadsavgiften ligger på låga 3 530 kr och ytan mäter ca 70 kvm.

Brf Bikupan är en mycket populär och välskött bostadsrättsförening med god ordning och stabil ekonomi. Under huset erbjuds kameraövervakat garage, vilket smidigt nås med hiss.

Söker ni en central lägenhet med ett lite privat avskiljt läge och en imponerande ljus boendemiljö? Då har ni hittat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.