Kasten Rönnowsgatan 3G

Kasten Rönnowsgatan 3G

Slutpris

2 480 000 kr


Centrum— Halmstad

Kasten Rönnowsgatan 3G


Slutpris
2 480 000 kr

Centrum— Halmstad

✨ Renoverad 4:a i mycket gott skick / Suverän förening med god ekonomi & hög bekvämlighet ✨

En stilrent renoverad bostadsrätt med vita väggar och ett grått laminatgolv i ek som enhetligt sätter sin prägel genom hela lägenheten. Golvet tillsammans med de vita väggarna och tröskelfria dörröppningarna bidrar till en modern och inbjudande boendemiljö. Vidare erbjuder lägenheten ett nytt kök från 2018 med tjusiga färg- och materialval. Detta är ett välutrustat kök och vi gillar framförallt luckorna i mattvit kulör samt de ljusgrå bänkskivorna i kompositsten.

I övrigt är lägenheten försedd med ett större vardagsrum med en öppning mot intilliggande matrum, samt utgång till en inglasad balkong. Matrummet var tidigare ett tredje sovrum och går enkelt att återställa om man önskar fler sovrum. Därtill erbjuder lägenheten två sovrum, gästtoalett samt badrum.

Detta är en fyra vi varmt kan rekommendera till alla er som vill bo centralt med hög standard och bekvämlighet såsom hiss, garage under huset, tvättstuga i trapphuset, miljöstation mm. Föreningen förfogar över ett kameraövervakat varmgarage som är beläget i källarplan, vilket smidigt nås med hiss. Det finns för närvarande lediga platser (325 kr/mån)!

Vi önskar er varmt välkomna till den förträffliga bostadsrättsföreningen Riksbyggen Bikupan.


Boarea
85.9 kvm
Avgift
4 414 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-02-26

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Kasten Rönnowsgatan såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kasten Rönnowsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.