Kasten Rönnowsgatan 3g / Centrum / Halmstad

✨ Renoverad 4:a i mycket gott skick / Suverän förening med god ekonomi & hög bekvämlighet ✨

Slutpris
2 480 000 kr
Boarea
85.9 kvm
Avgift
4 414 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kasten Rönnowsgatan såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kasten Rönnowsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En stilrent renoverad bostadsrätt med vita väggar och ett grått laminatgolv i ek som enhetligt sätter sin prägel genom hela lägenheten. Golvet tillsammans med de vita väggarna och tröskelfria dörröppningarna bidrar till en modern och inbjudande boendemiljö. Vidare erbjuder lägenheten ett nytt kök från 2018 med tjusiga färg- och materialval. Detta är ett välutrustat kök och vi gillar framförallt luckorna i mattvit kulör samt de ljusgrå bänkskivorna i kompositsten.

I övrigt är lägenheten försedd med ett större vardagsrum med en öppning mot intilliggande matrum, samt utgång till en inglasad balkong. Matrummet var tidigare ett tredje sovrum och går enkelt att återställa om man önskar fler sovrum. Därtill erbjuder lägenheten två sovrum, gästtoalett samt badrum.

Detta är en fyra vi varmt kan rekommendera till alla er som vill bo centralt med hög standard och bekvämlighet såsom hiss, garage under huset, tvättstuga i trapphuset, miljöstation mm. Föreningen förfogar över ett kameraövervakat varmgarage som är beläget i källarplan, vilket smidigt nås med hiss. Det finns för närvarande lediga platser (325 kr/mån)!

Vi önskar er varmt välkomna till den förträffliga bostadsrättsföreningen Riksbyggen Bikupan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.