Klackens Kortgränd 18 / Fyllinge / Halmstad

Här är det bara att flytta rakt in och njuta av en imponerande boendemiljö!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
35 078 kr/år
Tomtarea
225 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Klackens Kortgränd såldes av oss 2020-11-03. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Klackens Kortgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fyllinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Topprenoverat radhus med ett lugnt familjevänligt läge på Fyllinge. Huset renoverades av fackmän 2016-2017 där man rev ut hela interiören såsom ytskikt på golv, väggar och tak, samt badrum, kök och tvättstuga. Sedan byggde man upp allting på nytt med moderna kvalitativa materialval. Hela huset har ett snyggt vitpigmenterat 1-stavs parkettgolv, vita släta väggar (förutom en fond i vardagsrummet) och vita tak. Enhetligt och snyggt! Därtill nya eluttag och strömställare, ny elcentral med automatsäkringar, nytt fjärrvärme-aggregat, två helkaklade badrum (våtrumsintyg finns), ny tvättstuga samt ett helt nytt kök. Man får känslan av ett nybyggt hus med klass!

På baksidan har man låtit bygga ett stort heltäckande altandäck som delvis är överbyggt med tak. Altandäcket är behandlat med Sioo:x vilket innebär att trallen har en snygg grå kulör men även ska vara mer lättskött. Här sliper man lägga tid på att klippa gräsmattan men känslan är lummig med grönskande häck och buskar runt om. Helt insynsskyddat! På husets framsida finns en mindre altan med glasräcke, nya fina stensättningar och stilfullt staket med liggande ribb.

Förutom en minst sagt förtrollande boendemiljö så erbjuder huset goda förvaringsmöjligheter med förråd på entréplan samt klädkammare och flera garderober på övre plan. På husets baksida finns ett stort praktiskt förråd, och i husets omedelbara närhet finns garage om ca 20 kvm med plats för bil och annan förvaring. Garaget har fått en ny garageport med motor och fjärrkontroll. Förutom garage så har man även en egen parkeringsplats, smidigt om man har två bilar! Ett stort plus är att huset ligger nära garagelängan och det planeras även en cykelväg som tar en hela vägen till beachen på Östra Stranden.

Varmt välkomna till Klackens Kortgränd 18, troligen områdets finaste hus! :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.