Klackens Mellangränd 12

Klackens Mellangränd 12

Slutpris

3 200 000 kr


Fyllinge— Halmstad

Klackens Mellangränd 12


Slutpris
3 200 000 kr

Fyllinge— Halmstad

Trevligt radhus med hörntomt

Renoverat radhus med hörntomt och ett lugnt familjevänligt läge på Fyllinge.

Bland godbitarna finner vi öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin som pricken över i:et. Ett vitt modernt kök med en köksö. Utrustat med induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys med ismaskin, inbyggd ugn & mikro i arbetshöjd mm. I taket (kök, vardagsrum, hall och badrum) har man fällt in belysning i form av dimbara spotlights. Därtill har man byggt om husets sovrum på entréplan till ett trevligt matrum. Från matsalen har man öppnat upp och byggt ett kontor i den tidigare förrådsdelen. Mycket smart!

På entréplan finner vi även ett lyxigt badrum med jacuzzi, tvättställ med dubbla blandare, tvättpelare med svarta maskiner (tvättmaskin/torktumlare) samt golvvärme. På övre plan samsas tre sovrum samt ett badrum. Samtliga sovrum har fått stora garderober med skjutdörrar, och badrummet lever kvar från tidigare ägares renovering. Helkaklat och fräscht med bland annat golvvärme, dusch, tvättställ med dekorativ blandare.

På entréplan har man skapat stora ytor för socialt umgänge och på övre plan en lugn, harmonisk sovrumsmiljö. Helt perfekt!

Huset har en baksida med stensatt uteplats, gräsmatta och en stor häck runt omkring som begränsar insynen. Då huset ligger på en hörntomt, får man förutom en större tomt i området, även möjligheten att gå runt sin villa. Detta gör det mycket mer praktiskt när man ska klippa gräset, häcken etc. För spralliga ben har man precis utanför ytterdörren ett stort grönområde. Här kan barnen springa fritt och leka utan att man behöver oroa sig.

Huset värms upp via fjärrvärme och har ett mekaniskt ventilationssystem med återvinning. Detta borgar för en god inomhusmiljö och låga driftkostnader. Samtliga hus på Klackens Mellangränd har ett tillhörande garage som finns i en gemensam länga.

Varmt välkomna till Klackens Mellangränd 12!


Boarea/biarea
133/5 kvm
Driftkostnad
33 660 kr/år
Tomtarea
218 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-30

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Klackens Mellangränd såldes av oss 2021-03-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Klackens Mellangränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.