Klackens Västergränd 17

Klackens Västergränd 17

Slutpris

3 000 000 kr


Fyllinge— Halmstad

Klackens Västergränd 17


Slutpris
3 000 000 kr

Fyllinge— Halmstad

Trevligt radhus med hörntomt!

Lås oss presentera detta prydliga och fräscha radhus om 123 kvm belägen på ett av områdets mest attraktiva tomter, en hörntomt med baksidan i västerläge! Bästa läge precis intill garagen samt dragen el för elbilsladdare etc.

Redan på framsidan får man ett fint intryck med den stenlagda entrén, uteplatsen och en härlig grönska. Här finns även ett stort förråd om 12 kvm som inretts och nyttjats som ett extra sovrum. Huset har en baksida med inglasat uterum, stensatt uteplats, gräsmatta och en stor häck runt omkring som begränsar insynen. Då huset ligger på en hörntomt, får man förutom en större tomt i området, även möjligheten att gå runt sitt hus. Detta gör det mycket mer praktiskt när man ska klippa gräset, häcken etc. För spralliga ben har man precis utanför ytterdörren ett stort grönområde. Här kan barnen springa fritt och leka utan att man behöver oroa sig. Huset värms upp via fjärrvärme och har ett mekaniskt ventilationssystem med återvinning. Detta borgar för en god inomhusmiljö och låga driftkostnader.

I husets entréplan har man ytor för socialt umgänge, kök med matplats och vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum. Dessutom ett stort helkaklat badrum med tvättavdelning innehållande både tvättmaskin och torktumlare. Därtill klädkammare samt ett sovrum. Ovanvåningen består av en lugn harmonisk sovrumsmiljö med tre sovrum - samtliga med fint ljusinsläpp via fönster i kupa - samt ett toppenfräscht helkaklat badrum med badkar.

Här har man nära till både förskola och skola, Hallarna med sitt stora utbud av affärer samt även till grönområden och cykelbana hela vägen till strand och hav.

Vill du också hitta hem på Fyllinge? Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
123/21 kvm
Driftkostnad
30 244 kr/år
Tomtarea
257 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-16

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Klackens Västergränd såldes av oss 2021-11-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Klackens Västergränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.