Kuttervägen 2

Kuttervägen 2

Slutpris

4 750 000 kr


Söndrum/Trottaberg— Halmstad

Kuttervägen 2


Slutpris
4 750 000 kr

Söndrum/Trottaberg— Halmstad

Superläckert gavelradhus med många plus!

På Trottaberg kan vi nu erbjuda detta ytterradhus med stor hörntomt i soligt sydvästläge. Inglasat uterum, stort altandäck och ett litet "grill-hus" gör sommarhalvåret extra ljuvligt på Kuttervägen 2! Läget på hörntomt innebär en större tomt och ljusare interiör via extra gavelfönster. Detta hus har områdets bästa läge om man gillar sol!

Huset är ytterst välvårdat och det mesta är renoverat under senare år. Helt enkelt inflyttningsklart, här slipper ni lägga massa tid och energi på renoveringar. Huset mäter 126 kvm med en optimal planlösning. Entréplan med ett ursnyggt kök från HTH som bjuder på en härligt inspirerande köksmiljö, stort och ljust vardagsrum, tvättstuga och gästtoalett. En trappa upp har man en privat oas med tre sovrum, klädkammare och ett riktigt snyggt helkaklat badrum. Tomten är behändig om 383 kvm, lättskött och omgärdas av en tät vintergrön häck som ger bra insynsskydd och sitt morgonkaffet avnjuter man bäst på den lilla uteplatsen på framsidan.

Trottaberg har ett helt optimalt läge med ca 10 minuters gångstråk genom vackra Eketångaskogen för att nå Sandhamn för ett dopp i det blå, samt närhet till Flygstadens affärsutbud, skola/förskola och fina golfbanor. En lugn och trivsam oas för hela familjen.


Boarea/biarea
126/25 kvm
Driftkostnad
35 994 kr/år
Tomtarea
383 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-15

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Kuttervägen såldes av oss 2021-10-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kuttervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.