Långhusallén 3f

Långhusallén 3f

Slutpris

1 700 000 kr


Brogård— Halmstad

Långhusallén 3f


Slutpris
1 700 000 kr

Brogård— Halmstad

Fantastiskt läge angränsande mot skog och natur

På Långhusallén kan vi nu erbjuda en kanonfin tvåa på andra plan med balkong och uteplats/altan i markplan. Interiören är i mycket gott skick där det bara är att flytta rakt in och njuta av ett härligt boende med mersmak. Här finns bland annat ett snyggt renoverat kök, stort badrum med tvättmaskin, mysigt vardagsrum, stort sovrum samt en stor walk-in-closet. Vi gillar framförallt läget som är privat och ligger i ytterkant angränsande mot tallskog och natur, samt att det även ingår garage! Här bor man med känslan av sitt egna hus, men med fördelar av att vara boende i en bostadsrättsförening. Alla lägenheter har fiber via Telia.

Här bor man med känslan av sitt egna hus, men med fördelar av att vara boende i en bostadsrättsförening. Alla lägenheter har fiber via Telia.

Missa inte chansen, dessa guldkorn är sällan till salu!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 088 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2021-03-12

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Långhusallén såldes av oss 2021-03-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Långhusallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.