Lillebäcksvägen 5

Lillebäcksvägen 5


Knebildstorp— Halmstad

Lillebäcksvägen 5Knebildstorp— Halmstad

Smidigt enplanshus om 120 kvm med låg driftskostnad

I denna enplansvilla på Lillebäcksvägen 5 har livet gått sin gilla gång sedan början av 70-talet vilket nu ger en bra möjlighet för dig som vill skapa något efter eget tycke och smak. Här erbjuds ett mycket attraktivt läge mitt i mellan citykärnan och Söndrum samt med bara en kort promenad ner till havet. Huset ligger på lugn återvändsgata med både lekplats och grönområde intill. Planlösningen om 120 kvm kan man ändra allt efter tycke, smak och behov. På den skyddade baksidan kan man låta trädgårdsfantasier blomma ut, i dagsläget finns här ett fantastiskt magnolia träd som blommar om våren och livar upp vilken trädgård som helst.

På senare år har solceller och elbilsladdare installerats samt värmepump vilket borgar för lägre kostander. Friköpt tomt samt extra förvaring på både vinden och i separat förråd.

Välkommen att hitta hem på Lillebäcksvägen 5!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
22 303 kr/år
Tomtarea
655.6 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-02-26

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Lillebäcksvägen såldes av oss 2024-02-26. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Lillebäcksvägen.

Boka värdering
Henrik Borglin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad