Logvägen 65

Logvägen 65

Slutpris

5 700 000 kr


Albinsro— Halmstad

Logvägen 65


Slutpris
5 700 000 kr

Albinsro— Halmstad

Nyfunkis anno 2016!

Nyfunkisen är ett populärt stilistiskt vägval för husbyggare i Sverige. Stilen följer raka, enkla linjer utan för mycket utsmyckning av fasaden. Man arbetar med kubiska former och det är vanligt med förskjutna huskroppar och asymmetriska tak. Nyfunkisen står för stora öppna sociala ytor, väl tilltagna glaspartier och påkostade kök. Det är inte konstigt att vi drar en parallell till Logvägen 65!

Huset på Logvägen 65 är i strålande skick och har en hörntomt vilket innebär större tomt än övriga hus i området, samt att man kan gå runt huset på båda sidor.

Det här är verkligen ett spännande exempel på villa anno 2016 - rejält och ljust, öppet och socialt. Huset är i två plan och mycket smakfullt inrett med påkostade materialval och ägarnas säkra stil gör de 131 kvm till en dröm för den kräsne. När gästerna ramlar in finns det härliga ytor att samlas på i köket runt köksön likväl som i vardagsrummet där matplatsen är given intill de stora fönsterpartierna som släpper in härligt ljus. Sommartid hänger man gärna på framsidans uteplats som badar i sol hela eftermiddagen och kvällen ända fram tills himlen står som en karamell framåt 22-tiden en ljus sommarkväll. Vi får inte glömma den ljuvliga takterrassen och gillar du morgonsol är det på baksidans uteplats du ska ta dagens första kopp!

Stora som små får ostörd nattsömn på den privata ovanvåningen där tre sovrum ligger samlade vilket gör att man är aldrig alltför långt ifrån varandra. Två snygga helkaklade badrum - ett på varje plan - så det finns alltid ledig duschtid. Här är det helt färdigställt, perfekt anpassat för den moderna familjen och allt mycket väl genomtänkt för en aktiv vardag med en inbjudande boendemiljö.

En stor fördel då huset är byggt 2016 är att man slipper betala kommunal fastighetsavgift till och med 2031 (fn. ca 8 887 kr/år) samt så är energiförbrukningen extremt låg, endast 8 266 kWh per år för både uppvärming och hushållsel!

Precis som många andra gillar vi bostadsområdet Albinsro! Närheten till förskola och skolor samt Flygstadens stora affärsutbud är en stor fördel och sommartid råder cykelavstånd till salta bad och Möllegårds naturreservat med Riccardos italienska glass som pricken över i:et.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
26 681 kr/år
Tomtarea
314 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-16

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Logvägen såldes av oss 2022-11-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Logvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.