Madängsvägen 4

Madängsvägen 4

Slutpris

4 120 000 kr


Gustavsfält— Halmstad

Madängsvägen 4


Slutpris
4 120 000 kr

Gustavsfält— Halmstad

Prydligt och välvårdat på Gustavsfält

Varmt välkomna till Madängsvägen 4 och en riktigt välskött familjevilla om 115+120 kvm med närhet till det mesta! Här har familjen trivts i 48 år och vårdat huset på allra bästa sätt, det märks! En trivsam och skyddad trädgård omger huset på denna friköpta tomt. Invändigt finner vi ett rejält entréplan med tre sovrum, kök med matplats samt ett generöst vardagsrum. En trappa ner väntar ett källarplan som rymmer allt det praktiska - rejäl tvättstuga, förrådsytor, bastu och ett stort allrum med en öppen spis - här finns det stora förutsättningar att skapa något eget efter behov och önskemål.

På Madängsvägen bor man med närhet till skolor ända upp till gymnasiet då Sannarpsskolan ligger några få minuter bort, gott om olika fritidsaktiviteter i närheten samt även Hallarnas stora utbud av affärer. Många barnfamiljer söker sig hit och det är inte svårt att förstår varför - är det dags att hitta hem på Madängsvägen 4?


Boarea/biarea
115/120 kvm
Driftkostnad
35 517 kr/år
Tomtarea
713.2 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-28

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Madängsvägen såldes av oss 2021-10-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Madängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.