Nissabogatan 2

Nissabogatan 2

Slutpris

2 800 000 kr


Centrum/Nissastrand— Halmstad

Nissabogatan 2


Slutpris
2 800 000 kr

Centrum/Nissastrand— Halmstad

BÄSTA TÄNKBARA MARKPLANSLÄGE

Välkomna till denna generösa trerummare i markplan som bjuder in till ett centralt och bekvämt boende med rymlig uteplats i anslutning till en lugn och ostörd innergård. Boytan om hela 100,5 kvm rymmer två bra sovrum men gör det även möjligt för egen separat tvättstuga och generös klädkammare. Vi gillar samspelet mellan kök och vardagsrum vilket ger en härlig sällskapsyta med bra ljus i form av infällda spotlights i taket. Inglasad uteplats i bästa söderläge vilken omges av mur och grönskande rabatter. Läget upplevs som skyddat och privat!

Brf Villa Real byggdes 2008 med en hög kvalitet rakt igenom. Det märks inte minst på lister, dörrar, fönster ovan innerdörrar, marmorskivor i fönstren och den generösa takhöjden om 2,60 m. I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten och bostadsrättstillägg även bredband, telefoni & tv.

PS! Föreningen har sänkt sina hyror två gånger senaste åren!


Boarea
100.5 kvm
Avgift
6 061 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-28

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Nissabogatan såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissabogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.