Nissabogatan 2 / Centrum/Nissastrand / Halmstad

BÄSTA TÄNKBARA MARKPLANSLÄGE

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
100.5 kvm
Avgift
6 061 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nissabogatan såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissabogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna generösa trerummare i markplan som bjuder in till ett centralt och bekvämt boende med rymlig uteplats i anslutning till en lugn och ostörd innergård. Boytan om hela 100,5 kvm rymmer två bra sovrum men gör det även möjligt för egen separat tvättstuga och generös klädkammare. Vi gillar samspelet mellan kök och vardagsrum vilket ger en härlig sällskapsyta med bra ljus i form av infällda spotlights i taket. Inglasad uteplats i bästa söderläge vilken omges av mur och grönskande rabatter. Läget upplevs som skyddat och privat!

Brf Villa Real byggdes 2008 med en hög kvalitet rakt igenom. Det märks inte minst på lister, dörrar, fönster ovan innerdörrar, marmorskivor i fönstren och den generösa takhöjden om 2,60 m. I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten och bostadsrättstillägg även bredband, telefoni & tv.

PS! Föreningen har sänkt sina hyror två gånger senaste åren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.