Nissastigen 9

Nissastigen 9

Slutpris

3 680 000 kr


Kärleken— Halmstad

Nissastigen 9


Slutpris
3 680 000 kr

Kärleken— Halmstad

Charmig 20-tals villa på Kärleken

NYTT PRIS! På populära Kärleken finns nu Nissastigen 9 snart till salu. Här finns bevarad charm som samspelar med de renoverade delarna av huset.

När vi kliver in i huset möts vi genast av den varma känslan som skapats av familjen som bott här i snart 30 år. Nu är det dags för en ny familj att ta över och trivas i härliga kvarter på Kärleken.

Villan från 20 talet var från start två bostäder, som man byggde och levde på den tiden, men har sedan dess disponerats om till en familjevilla. Entréplanet erbjuder de sociala ytorna med kök som uppdaterats genom åren och kompletterats med köksö att umgås kring, matplatsen har därför fått ett eget rum med ljusinsläpp från två håll. Här finns också husets kamin som sprider härlig värme i huset. Vardagsrum med burspråk, den tidigare entrén har byggts in och lämpar sig ypperligt för läshörna eller "glasveranda", härifrån nås den överbyggda altanen. Entréplanet erbjuder dessutom en gäst wc. En trappa upp finner vi husets tre sovrum, här finns även det helkaklade badrummet. Löpande underhåll och renoveringar genom åren.

Varmt välkommen på visning. Med vänliga hälsningar Sara Johansson Mäklarhuset Halmstad 073-507 40 41


Boarea/biarea
114/56 kvm
Driftkostnad
37 751 kr/år
Tomtarea
628 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-19

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Nissastigen såldes av oss 2023-06-19. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.