Palettgränd 3

Palettgränd 3

Slutpris

4 300 000 kr


Söndrum / Bäckagård— Halmstad

Palettgränd 3


Slutpris
4 300 000 kr

Söndrum / Bäckagård— Halmstad

För barnens bästa på Palettgränd 3

Letar du efter ett rejält hus att sätta bo i? Står barnvänlig återvändsgata högst på önskelistan? Vill du skapa din egen husdröm?
Ja, då har du ett riktigt praktexemplar här på Palettgränd 3.
Fantastisk baksida i västerläge som är helt insynsskyddad och plan, perfekt yta för både fotbollsmål och studsmatta etc, eller varför inte en pool? Trädgården är sannerligen välskött och prydlig, bara att njuta! Här finns även en brunn för trädgårdsbevattning. När kylan kryper på såhär i september förlänger det inglasade uterummet säsongen.

Huset är mycket väl omhändertaget av nuvarande ägare som bott i huset sedan det byggdes 1974. Entréplan om cirka 113 kvm som rymmer vardagsrum, kök, tre sovrum samt helkaklat badrum.
En trappa ner en stor gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, WC samt förråd - här finns fina möjligheter att utveckla källaren allt efter önskemål och behov.

Detta är ett fantastiskt område som sätter barnen i första rummet - både inne och ute. Nära och säker gångväg till skolor och förskolor och busshållplatsen ca 3 minuter bort.

Palettgränd 3 ligger i lugna kvarter som behållit sin stil och karaktär genom åren, alltid lika populärt när det dyker upp ett hus till försäljning så det gäller att hänga på låset när vi öppnar bokningarna för visning.

Vi ses!

Fastigheten säljes av dödsbo med friskrivningsklausul utan möjlighet att reklamera på grund av fel eller brister.
Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka fastigheten med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen.


Boarea/biarea
113/136 kvm
Driftkostnad
39 887 kr/år
Tomtarea
734 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Palettgränd såldes av oss 2022-09-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Palettgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.