Ramgränd 12

Ramgränd 12

Slutpris

5 750 000 kr


Söndrum/Bäckagård— Halmstad

Ramgränd 12


Slutpris
5 750 000 kr

Söndrum/Bäckagård— Halmstad

Välbyggd tegelvilla med ett lugnt barnvänligt läge

Plötsligt står det där, huset som väntar på just dig. Med valmat sadeltak och vacker tegelfasad är intrycket välbyggt och påkostat. Detta är ett stort härligt hus om 131 + 131 kvm med en och samma ägare sedan byggnation 1974. Huset gränsar till grönområde så läget är perfekt i lugna kvarter. Vi gillar att huset är vänt åt söder vilket innebär att boendemiljön flödar i ljus och man har en baksida/trädgård med sol under hela dagen. Planlösningen är spännande med möjlighet att få en öppenhet mellan kök och vardagsrum, vi ser en stor köksö framför oss och en synlig vacker murstock. Nya idéer ligger i händerna på nästa ägare! Stort plus för att taket är renoverat (2019) och fönsterna är bytta till isolerglas (Mockfjärd, 2009-2016).

Entréplan är praktiskt planerat med kök och vardagsrum, badrum samt fyra sovrum. En trappa ner finns en källare med stor gillestuga med öppen spis, två hobbyrum, stor tvättstuga, flertalet förråd och en relaxavdelning med vilorum, bastu, dusch och toalett. En mycket bra bas att bygga vidare på för livet med en växande familj!

Området runtomkring består av lugna villagator, naturområden och lekparker. Flertalet förskolor och skolor finns i närheten och Flygstadens stora utbud nås några minuter bort så här är det är lätt att få vardagen att gå ihop. Närheten till hav och strand lockar nu när sommaren närmar sig.

Nu är det dags för en ny familj att ta över här på Ramgränd 12, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
131/131 kvm
Driftkostnad
40 600 kr/år
Tomtarea
735 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-05-31

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Ramgränd såldes av oss 2022-05-31. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ramgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.