Silverringen 19

Silverringen 19

Slutpris

3 450 000 kr


Vallås— Halmstad

Silverringen 19


Slutpris
3 450 000 kr

Vallås— Halmstad

Fin familjevilla med solklart läge!

Nu kan vi presentera denna höjdare i en välvårdad fräsch förpackning! Huset på Silverringen 19 är en praktisk tegelvilla som verkligen har tagits hand om genom åren på bästa sätt. En generös yta om användbara 118 + 148 kvm som man kan disponera efter tycke och smak.

Huset har förutom tre sovrum på entréplan även ett fräscht Ballingslöv kök, stort badrum, groventré med WC samt ett härligt vardagsrum med utgång till altan. Utöver detta en väldigt ljus källarvåning där ett allrum med eldstad är ett naturligt umgängesrum tillsammans med stort hobbyrum, gott om förvaringsutrymmen samt en rymlig tvättstuga som också är en dröm för barnfamiljen. Altanen fullkomligt badar i sol under hela dagen och nuvarande ägare har skapat en "ätbar trädgård" med potatisland, pallkragar med jordgubbar och gott om hallon till frukosten finns det också. Taket är nytt sedan 2021 och är förberett för att även addera solceller för att på så sätt få ännu mer förmånliga driftskostnader.

Huset ligger i ett lugnt villaområde med hus av skiftande karaktär och har nära till grönområden och natur. Bussarna går i strid ström in till stan och redan från tidig ålder kan de små ta sig för egen maskin till skola och fritidsaktiviteter på cykelbanan, kan det bli bättre ur familjeperspektivet? Varmt välkommen hem! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24.


Boarea/biarea
118/148 kvm
Driftkostnad
44 265 kr/år
Tomtarea
702 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Silverringen såldes av oss 2024-02-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Silverringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.