Skalbaggevägen 11

Skalbaggevägen 11

Slutpris

4 120 000 kr


Snöstorp— Halmstad

Skalbaggevägen 11


Slutpris
4 120 000 kr

Snöstorp— Halmstad

Vill du slippa tidskrävande renoveringar och få tid över till annat? Se hit!

Vill du slippa tidskrävande renoveringar och få tid över till annat? Se hit! Då har vi något som kan passa -Mäklarhuset kan nu erbjuda denna lättskötta villa om 114 kvm i två plan i Snöstorp med härlig utomhusmiljö på fint solläge!

På Skalbaggevägen 11 bor man på en lugn, barnvänlig återvändsgata där baksidan gränsar till ett grönområde, helt perfekt för barnfamiljer vill vi påstå. Fin känsla direkt när man öppnar dörren och huset bjuder bl.a på ett snyggt och sobert kök från 2013, två helkaklade fräscha badrum och stort ljust vardagsrum. I dagsläget två sovrum på ovanvåningen vilket går att utöka till tre beroende på behov och önskemål. Det generösa inglasade uterummet bjuder in till härliga stunder långt in på hösten och blir det för varmt på sommaren så flyttar man helt enkelt ut till altanen under tak- två önskningar i en! Barnen kan leka fritt i den lättskötta och insynsskyddade trädgården samtidigt som lekplatsen ligger precis utanför.

Snöstorp har genom alla tider varit ett mycket populärt område med sitt fina läge och närhet till det mesta. Här finns barnomsorg och skola, affärer på några minuters avstånd och även Hallarnas stora utbud en liten bort. Fina naturstråk kring Fylleåns dalgång och dessutom bra kommunikationer med Hallandstrafiken och väljer man att ta cykeln så finns det cykelbana hela vägen in till city.

Om vi fångat ditt intresse nu så tycker vi att du ska knipa en visningstid för att uppleva Skalbaggevägen 11 på plats!


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
29 679 kr/år
Tomtarea
573 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2021-12-15

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Skalbaggevägen såldes av oss 2021-12-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Skalbaggevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.