Södra vägen 41 / Söderkaj / Halmstad

En riktig pärla på Söderkaj!

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 403 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Vägen såldes av oss 2017-01-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Södra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkaj är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna attraktiva och påkostade trea om 88 m² i en spännande marin miljö och med många mervärden! Lägenheten är byggd 2013 och erbjuder bl.a ett ljust vardagsrum med ett stort skjutbart glasparti ut mot en inglasad balkong. Vilket gör att man sommartid kan röra sig fritt mellan inne- och utemiljön. Mycket läckert tycker vi då det nästan suddar ut gränsen mellan inne och ute.

Balkongen är generös till ytan och mäter hela 23 m² (varav ca 15 m² är inglasad), belägen åt väster med chans till eftermiddags- och kvällssol. Vill ni istället njuta av morgonsol så passar den andra balkongen utmärkt som är belägen ut mot Hangöparken och Nissan. Rogivande utsikt med Nissan som höjdpunkt! Vidare så uppskattar vi att det finns en separat tvättstuga intill badrummet, samt den välplanerade sovrumsavdelningen med egen toalett. I den låga månadsavgiften om 4 403 kr inkluderas bredband, telefoni, tv, vatten och värme!

Omgivningen har en rogivande atmosfär med båtplatser, brygga med badmöjlighet och det finns även en restaurang/café att tillgå sommartid. Önskar man större utbud följer man bara Prins Bertils stig längs med Nissan och når Halmstads citypuls på några få minuter.

Varmt välkomna på visning!

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration