Stockenbergsgatan 9

Stockenbergsgatan 9

Slutpris

3 695 000 kr


Väster— Halmstad

Stockenbergsgatan 9


Slutpris
3 695 000 kr

Väster— Halmstad

Högklassigt boende med ett superläge!

När vi klev in i denna bostad blev vi imponerade. Materialvalen håller en betydligt högre klass än vad nyproduktion brukar bjuda på. Gediget 1-stavs trägolv, stora klinkerplattor i hall och badrum, kök från Ballingslöv med bänkskiva i kvartskomposit mm. Denna lägenhet har ett av föreningens bästa läge, näst högst upp med en fri vy. Huset stod klar för inflytt 2023 och denna lägenhet behöll byggherren själv och tanken var att ha den som en "visningslägenhet". Då förstår ni att den är en av de bättre i huset!

Här får ni den exklusiva chansen att bli de första ägarna till denna fantastiska lägenhet. Stor inglasad balkong mot den skyddade innergården i helt rätt solläge, inglasningen gör att balkongen känns som ett extra rum och kan användas långt in på hösten samt tidig vår. Lägenheten ligger på fjärde våningen vilket man smidigt når via hiss. Under huset finns garage och platser finns lediga!

Det härdade ekgolvet ger en lugn och harmonisk känsla och är genomgående för hela lägenheten, vid entrén ligger stora klinkerplattor i grått. Specialbeställt kök från Ballingslöv med hög stomme och släta luckor, bänkskiva i Silestone med uppvik mot väggen som stänkskydd. Vitvarorna från Electrolux är integrerade eller rostfria. Kök och vardagsrum är i skönt samspel med öppen planlösning men ändå med lite avgränsning mot köket. Den generösa fönstersättningen mot innergården ger fint ljus i vardagsrum och kök. De två sovrummen har förvaring i skjutdörrsgarderober och fönsterbänkarna i ljus kalksten visar vilken fantastisk hög standard det är i denna bostad. Med känsla har det valts ut harmoniska val i badrum med stora klinkerplattor i grått, kommod från "Haven", dusch med vikbara glasdörrar och lyxig takdusch, infällda spotlights i tak samt tvättavdelning med bänkyta, skåp samt tvättmaskin och torktumlare. Vi uppskattar även de generösa förvaringsmöjligheterna i lägenheten och att hiss går ner till garagen där även förråd till lägenheten finns.

Föreningens innergård ligger skyddad mot grönska och har trevliga sittgrupper både ute och i det mysiga orangeriet som kan bokas för att bjuda hem vännerna på mysiga middagar eller kanske en sommarlunch med de nya grannarna? Läget är centralt men ändå lugnt och skyddat. Närheten till hav, strand och Prins Bertils stig ger en extra lyxig tillvaro.

Varmt välkomna till Brf Gräddhyllan!


Boarea
82.5 kvm
Avgift
4 884 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Stockenbergsgatan såldes av oss 2023-09-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stockenbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.