Westerbergs Gata 4

Westerbergs Gata 4

Slutpris

2 995 000 kr


Centralt / Nissastrand— Halmstad

Westerbergs Gata 4


Slutpris
2 995 000 kr

Centralt / Nissastrand— Halmstad

Takvåning med en magnifik terrass och inglasning!

Högst upp på 6:e av 6 våningar i huset finner vi en ytterst trivsam tvårummare om 62 kvm med en takterrass som mäter hela 22 kvm! En del är inglasad med klinkergolv, golvvärme samt spotlights från Hidealite. Den inglasade delen går att öppna upp helt och hållet vilket är underbart under sommaren. Här kan man grilla, sola och duka långbord.

Invändigt väntar en smart planerad lägenhet där sällskapsytor och kök har stora fönsterpartier i söderläge vilket skapar en härligt ljus boendemiljö samtidigt som sovrum har fönster i svalt norrläge. Genomgående vitoljat parkettgolv i ek och ljusa väggar vilket innebär en mjuk och trivsam interiör. Detta tillsammans med ett kök från Ballingslöv med vita luckor med läderhandtag, stänkkakel i marmor samt spotlights i överskåpens underrede som tillsammans med takbelysningen från Hidealite skapar en effektfull belysning.

Vi gillar den lagom öppna planlösningen där kök och vardagsrum harmoniserar perfekt med en matplats intill fönster mot terrassen. Vardagsrummet har bra yta och rymmer både hyllor, soffa och en vägg som passar utmärkt för den stora TV:n. Vidare erbjuder lägenheten en walk in closet, stort sovrum samt ett helkaklat badrum modell större med både duschhörna och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Ytterligare detalj är att Plejd är installerat vilket innebär att belysning går att styra via app i mobilen där man kan ställa in olika scenarion etc. Detta är helt enkelt en svårslagen tvårummare för dig som uppskattar en magisk takterrass, trivsam planlösning med plats för umgänge i kombination med ett förträffligt läge intill Nissan och stadens puls.

Vi ses på Westerbergs gata 4! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24


Boarea
62 kvm
Avgift
3 410 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Westerbergs Gata såldes av oss 2024-04-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Westerbergs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.