Klövervägen 14

Klövervägen 14

Slutpris

4 995 000 kr


Haverdal— Halmstad

Klövervägen 14


Slutpris
4 995 000 kr

Haverdal— Halmstad

Spännande 70-talsvilla med en suverän planlösning och ett fritt läge

Vi har nu det stora nöjet att förmedla detta attraktiva etagehus på Klövervägen 14 i Haverdal. Här erbjuds en härlig mix av tidstypiska detaljer från 70-talet tillsammans med moderna funktionella uppdateringar. Läget är mycket bra angränsande till ett större grönområde och baksidan vetter i ett soligt sydvästläge där man kan avnjuta sol från morgon till sen kväll. Tomten är stor med en härlig trädgård med gräsmatta, äppelträd mm. samt två altandäck.

Huset mäter totalt 203 kvm och har en smart planlösning med ett socialt entréplan som rymmer ett toppmodernt kök från Marbodal i en öppen planlösning med vardagsrummet. Generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier mot uteplats i sydvästläge. Hela entréplan har vattenburen golvvärme via luft/vatten-värmepump. Ett halvt plan upp ligger tre sovrum, varav två har altandörr ut till en balkong. Här finns även ett fräscht badrum. Väljer man istället att ta en halv trappa ned möts man av ett charmigt allrum med massor av karaktär. Rummet är delat i två där den ena delen idag nyttjas som TV-rum och den andra delen är ett riktigt mysrum med en murad öppen spis. Här bjuds det dekorativa takbjälkar, blyinfattade fönster samt ett teglat valv. Innanför allrummet finns husets fjärde sovrum, eller kontor/gästrum. Hela detta plan har också vattenburen golvvärme. Tar man ytterligare en halv trappa ned nås källarplan med praktiska och funktionella utrymmen: tvättstuga, matkällare, goda förrådsmöjligheter samt en groventré. Här finns även värmepumpen (luft/vatten). Vidbyggt med huset finns ett stort garage med förråd om totalt ca 34 kvm. Tillsammans med källaren innebär detta att huset bjuder på mycket goda förvaringsmöjligheter.

Vi gillar verkligen att nuvarande ägare har behållt charmen av 70-talet genom att behålla samtliga golv i sovrummen som är original, de blyinfattade vackra fönsterna och den söta lilla gästtoaletten med sina blommiga tapeter, ett helt medvetet val som blir läckert ihop med övriga ytskikt.

Läget bjuder på gångavstånd till affär och dagis/skola/idrottsanläggning. Samt inte minst gångavstånd till Haverdals fina sandstrand, Skallkrokens småbåtshamn och Nordbergets utsiktsplats som har magiska solnedgångar.

Varmt välkomna till Haverdal!


Boarea/biarea
103/100 kvm
Driftkostnad
38 442 kr/år
Tomtarea
1 394 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-12-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Klövervägen såldes av oss 2021-12-09. Se alla våra försäljningar i Haverdal samt även på Klövervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.