Nannarpsvägen 5

Nannarpsvägen 5

Slutpris

2 900 000 kr


Holm— Halmstad

Nannarpsvägen 5


Slutpris
2 900 000 kr

Holm— Halmstad

Trivsam familjevilla i Holm!

I barnvänliga och natursköna Holm kan vi nu erbjuda en trivsam villa med flera mervärden. På sutterängvillans baksida finns gott om gräsyta för utomhusaktiviteter samt ett stort härligt altandäck med uterum. Här tillbringas den största delen av sommarhalvåret med grillplats, solsängar samt matplats. En skyddad och privat känsla utan insyn. Invändigt väntar en trivsam boendemiljö i två plan varav nedre plan erbjuder en stor entré, förråd, helkaklat badrum, tvättstuga och två sovrum med "eget" allrum/TV-rum. Övre plan fördelar sig över två sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum och ett tjusigt kök med utgång till altan. Därav helt perfekt för barnfamiljen där barnen kan husera på nedre plan och föräldrar på övre plan, utan att störa varandra. En möjlighet skulle även kunna vara att dela upp huset i två lägenheter där den ena delen kan hyras ut. Ytterligare fördelar ser vi i: att yttertaket är bytt, ny dränering och fuktskydd Isodrän runt grundmuren och luft/vatten-värmepump för en låg driftkostnad.

Detta är ett hus med många möjligheter där det finns plats för allas intressen. Utemiljön med solchanser hela dagen är ännu en fördel. Därtill ett friliggande garage som av tidigare ägare även nyttjas som musikstudio. Därav är garaget inrett med bland annat en luft/luftvärmepump!

Holm är lugnt beläget och anses av många barnfamiljer vara ett av de bästa områdena i Halmstad. Närheten till skola, dagis och Halmstads stadskärna är bara några av mervärdena.

Varmt välkommen på visningen!


Boarea/biarea
120/56 kvm
Driftkostnad
34 315 kr/år
Tomtarea
1 052 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-03

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Nannarpsvägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Nannarpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.