Nannarpsvägen 5 / Holm / Halmstad

Trivsam familjevilla i Holm!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
120/56 kvm
Driftkostnad
34 315 kr/år
Tomtarea
1 052 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Nannarpsvägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Nannarpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänliga och natursköna Holm kan vi nu erbjuda en trivsam villa med flera mervärden. På sutterängvillans baksida finns gott om gräsyta för utomhusaktiviteter samt ett stort härligt altandäck med uterum. Här tillbringas den största delen av sommarhalvåret med grillplats, solsängar samt matplats. En skyddad och privat känsla utan insyn. Invändigt väntar en trivsam boendemiljö i två plan varav nedre plan erbjuder en stor entré, förråd, helkaklat badrum, tvättstuga och två sovrum med "eget" allrum/TV-rum. Övre plan fördelar sig över två sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum och ett tjusigt kök med utgång till altan. Därav helt perfekt för barnfamiljen där barnen kan husera på nedre plan och föräldrar på övre plan, utan att störa varandra. En möjlighet skulle även kunna vara att dela upp huset i två lägenheter där den ena delen kan hyras ut. Ytterligare fördelar ser vi i: att yttertaket är bytt, ny dränering och fuktskydd Isodrän runt grundmuren och luft/vatten-värmepump för en låg driftkostnad.

Detta är ett hus med många möjligheter där det finns plats för allas intressen. Utemiljön med solchanser hela dagen är ännu en fördel. Därtill ett friliggande garage som av tidigare ägare även nyttjas som musikstudio. Därav är garaget inrett med bland annat en luft/luftvärmepump!

Holm är lugnt beläget och anses av många barnfamiljer vara ett av de bästa områdena i Halmstad. Närheten till skola, dagis och Halmstads stadskärna är bara några av mervärdena.

Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.