Släktvägen 7 / Steninge / Halmstad

BO GRANNE MED HAVET!

Slutpris
4 320 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
24 185 kr/år
Tomtarea
881 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Släktvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Släktvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till natursköna Steninge och detta sällsynt fina fritidshus beläget bara ett stenkast från havet. Här finns allt och lite till för dig som drömmer om en plats i solen där du kan koppla av och bara vara.

2011 utfördes en totalrenovering av huset under ledning av byggnadsmästare Lennart Bengtsson från Skipås i syfte att skapa ett kvalitativt, modernt boende med ombonad känsla. Det märks inte minst på de stilrena materialvalen som håller hög nivå rakt igenom.

Invändigt hittar vi bland annat ett modernt kvalitetskök från Ballingslöv med integrerad kyl, frys och diskmaskin. Det mysiga och rymliga vardagsrummet släpper in rikligt med ljus och erbjuder en magnifik utsikt över havet. I det rogivande sovrummet kan du tända levande ljus i den öppna spisen och få till den absolut optimala mysfaktorn. Vidare erbjuder bostaden ett fräscht och modernt badrum med marmorgolv utrustat med golvvärme.

Här märks det verkligen att man lagt mycket möda på att skapa ett fritidsboende som håller året runt. Taket är omlagt med beständiga betongpannor för maximerad livslängd. Dessutom har huset nya och underhållsfria fönster (dock ej i stora sovrummet) samt en tilläggsisolerad fasad som klätts om med granpanel och målats i mörkgrå nyans.

Utvändigt hittar vi en väl tilltagen altan med många soltimmar och en friköpt tomt om 881 kvadratmeter (byggätt om 300 kvm). Att beskriva utsikten från den underbara altanen som magisk är nästan en underdrift – här låter du blicken landa långt ut över fälten och leta sig ut till det stora blå. En känsla av frihet som bara måste upplevas på plats. Här kan du samla alla du känner och skapa fantastiska minnen både runt matbordet och i bubbelpoolen. Om någon är sugen på att sova över finns dessutom en friggebod om 15 kvadratmeter med sovplats och fungerande wc.

Här bor du ostört och lugnt på en återvändsgata med gångavstånd till såväl salta bad som det intilliggande naturreservatet. Bakom huset finns dessutom en skog med utsiktspunkt. Detta fritidshus är verkligen något utöver det vanliga och passar utmärkt för dig som drömmer om att vakna upp i en egen fristad med doften av hav utanför dörren.

Välkommen att uppleva detta semesterparadis på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.