Släktvägen 7

Släktvägen 7

Slutpris

4 320 000 kr


Steninge— Halmstad

Släktvägen 7


Slutpris
4 320 000 kr

Steninge— Halmstad

BO GRANNE MED HAVET!

Varmt välkommen till natursköna Steninge och detta sällsynt fina fritidshus beläget bara ett stenkast från havet. Här finns allt och lite till för dig som drömmer om en plats i solen där du kan koppla av och bara vara.

2011 utfördes en totalrenovering av huset under ledning av byggnadsmästare Lennart Bengtsson från Skipås i syfte att skapa ett kvalitativt, modernt boende med ombonad känsla. Det märks inte minst på de stilrena materialvalen som håller hög nivå rakt igenom.

Invändigt hittar vi bland annat ett modernt kvalitetskök från Ballingslöv med integrerad kyl, frys och diskmaskin. Det mysiga och rymliga vardagsrummet släpper in rikligt med ljus och erbjuder en magnifik utsikt över havet. I det rogivande sovrummet kan du tända levande ljus i den öppna spisen och få till den absolut optimala mysfaktorn. Vidare erbjuder bostaden ett fräscht och modernt badrum med marmorgolv utrustat med golvvärme.

Här märks det verkligen att man lagt mycket möda på att skapa ett fritidsboende som håller året runt. Taket är omlagt med beständiga betongpannor för maximerad livslängd. Dessutom har huset nya och underhållsfria fönster (dock ej i stora sovrummet) samt en tilläggsisolerad fasad som klätts om med granpanel och målats i mörkgrå nyans.

Utvändigt hittar vi en väl tilltagen altan med många soltimmar och en friköpt tomt om 881 kvadratmeter (byggätt om 300 kvm). Att beskriva utsikten från den underbara altanen som magisk är nästan en underdrift – här låter du blicken landa långt ut över fälten och leta sig ut till det stora blå. En känsla av frihet som bara måste upplevas på plats. Här kan du samla alla du känner och skapa fantastiska minnen både runt matbordet och i bubbelpoolen. Om någon är sugen på att sova över finns dessutom en friggebod om 15 kvadratmeter med sovplats och fungerande wc.

Här bor du ostört och lugnt på en återvändsgata med gångavstånd till såväl salta bad som det intilliggande naturreservatet. Bakom huset finns dessutom en skog med utsiktspunkt. Detta fritidshus är verkligen något utöver det vanliga och passar utmärkt för dig som drömmer om att vakna upp i en egen fristad med doften av hav utanför dörren.

Välkommen att uppleva detta semesterparadis på plats!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
24 185 kr/år
Tomtarea
881 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-03

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Släktvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Släktvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.