Holmtorpsvägen 41

Holmtorpsvägen 41

Slutpris

1 400 000 kr


Björkalund— Norrköping

Holmtorpsvägen 41


Slutpris
1 400 000 kr

Björkalund— Norrköping

Modernt och stilrent på Holmtorpsvägen 41 i Björkalund!

Välkommen till Holmtorpsvägen 41 i det charmiga och växande området Björkalund i Norrköping!

Bostaden som erbjuder 52 välplanerade kvadratmetrar är öppen och ljus, med moderna toner och färger i varje rum och vrå. Här har du en kvadratsmart bostad med öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Här skapas en naturlig samlingspunkt där du kan umgås med familj och vänner medan du komponerar en god rätt i köket eller slappnar av i vardagsrummet. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren och skapar en ljus och luftig atmosfär som får bostaden att kännas mer öppen och rymlig. Via vardagsrummet når du bostadens balkong. Med sin öppning från vardagsrummet blir den som en förlängning av ditt hem, perfekt för mysiga sommarkvällar, frukostar i solen eller kanske en härlig kopp kaffe med en härlig utsikt över området.

Det gemytliga sovrummet är även det välplanerat med snygg platsbyggd förvaring. Det helkaklade duschrummet är rymligt och ger plats för en egen tvättavdelning med tvättmaskin.

För dig som uppskattar det moderna och stilrena är denna bostad ett drömval. Byggt år 2019 betyder att allting är fräscht och modernt i ljusa toner och färger. Du behöver inte oroa dig för renoveringar eller uppdateringar, allt är redan klart för dig att flytta in och sätta din personliga touch.

Bostadsrättsföreningen Vårbjörken i Norrköping som denna pärla tillhör är välskött och erbjuder flera förmåner för sina medlemmar. Här får du tillgång till gemensamma utrymmen, som exempelvis en trevlig innergård med eget orangeri med grillmöjligheter och en gästlägenhet att hyra för gäster som kommer på besök. Dessutom finns det möjlighet till garageplats, carportplats, parkeringsplats och cykelförråd för de som önskar (sep. kö).

Björkalund är en växande statsdel strax söder om Vrinnevisjukhuset. Här blandas bebyggelsen med både fristående villor och flerbostadshus och senaste tillskottet i området är Norrköpings nyaste livsmedelsbutik, Östenssons.
Vill man promenera i området finns gott om promenadvägar som är både upplysta och asfalterade eller också tar man sig till motionsspåren i Vrinneviskogen som ligger alldeles intill.

Välkommen hem!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 667 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-09-18

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Holmtorpsvägen såldes av oss 2023-09-18. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Holmtorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.