Mobecksgatan 2a

Mobecksgatan 2a

Slutpris

1 710 000 kr


Söder— Norrköping

Mobecksgatan 2a


Slutpris
1 710 000 kr

Söder— Norrköping

Kvadratsmart 3 rum och kök på populära söder!

Varmt välkommen till Mobecksgatan 2A och denna välplanerade och kvadratsmarta 3 rum och kök om 54,5 kvm med hiss och balkong.

Kliv in och möts en hörnlägenhet med mycket ljusinsläpp från fönster i tre riktningar, med moderna toner och färger i varje rum. Bostadens ytor är väloptimerade där varje kvadratmeter nyttjas på ett smart sätt. Köket, med ljusa skåpsluckor och ljus bänkskiva, är välutrustat och har bra bänkytor att kunna tillaga en god middag. Bostaden erbjuder två sovrum, ett master bedroom och ett sovrum som idag nyttjas som barnrum. Vardagsrummet, med vackert fiskbensparkett, ger plats för både en matgrupp och soffgrupp. Via vardagsrummet når du balkongen med sydväst läge med sol hela dagen till kvällen.

HSB Brf Statsrådet är en stabil och trygg förening med god ekonomi. I föreningen finns en trevligt grönskande innergård som medlemmarna får ta del av samt bastu med relaxavdelning, en samlingslokal med pentry för kalas och fest samt ett hobbyrum för den händiga eller pyssliga.

Mobecksgatan 2A ligger i en populär statsdel i Norrköping med närhet till grönskande parker och med en kort promenad når ni Norrköpings citykärna som erbjuder restauranger, caféer, butiker och affärer.

Välkommen hem!


Boarea
54.5 kvm
Avgift
4 526 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Mobecksgatan såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Mobecksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.