Hasselbacken 3C

Hasselbacken 3C


Svärtinge— Norrköping

Hasselbacken 3C



Svärtinge— Norrköping

Svårslagen utsikt över Glan!

Varmt välkommen till Hasselbacken 3C och detta fina 1-planshus från Götenehus!

Huset, byggt av de nuvarande ägarna år 2011, är välvårdat och omgivet av en omsorgsfullt anlagd trädgård med flera små oaser som erbjuder sol, skugga och vindskydd. Framsidan har en sydvästlig riktning och en förstklassig utsikt över sjön Glan. Här bor ni med låga driftkostnader och kan njuta av ett smidigt ägande.

Interiören är ljus och i utmärkt skick. Stora fönsterpartier och öppna sociala ytor med ryggåstak i vardagsrummet ger extra rymd åt hemmet. Här bor du bekvämt med vattenburen golvvärme i alla rum och en extra mysig atmosfär tack vare braskaminen i vardagsrummet/köket. Det moderna köket har gott om bänkyta för matlagning och generöst med förvaringsutrymme. Master bedroom har ett eget badrum och en utgång till fastighetens västra sida med en altan - den perfekta platsen för morgonkaffet! Dessutom finns en praktisk tvättstuga, ett extra sovrum, ett helkaklat duschrum och en klädkammare.

Trädgården är påkostad med många planteringar, ett stort altandäck, ett växthus och mycket mer! Uppfarten är rymlig och har plats för flera bilar.

Detta omtyckta bostadsområde passar människor i alla åldrar och har något att erbjuda för alla. Svärtinge har vackra naturområden, motionsspår, livsmedelsbutik, restauranger och trädgårdshandel samt flera förskolor och grundskolor.

Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning. Detta är en unik möjlighet du inte vill missa!


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
29 732 kr/år
Tomtarea
1 828 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-22

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Hasselbacken såldes av oss 2024-04-22. Se alla våra försäljningar i Svärtinge samt även på Hasselbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.