Hovslagarbacken 4

Hovslagarbacken 4

Slutpris

3 650 000 kr


Svärtinge— Norrköping

Hovslagarbacken 4


Slutpris
3 650 000 kr

Svärtinge— Norrköping

Välplanerad villa med bra läge i Svärtinge!

Nu finns möjligheten att köpa denna fina villa med privat och insynsskyddat läge, bekvämt placerat i början av Svärtinge.

Huset är om två plan och mäter totalt 217 kvm, smart disponerat med generöst av både privata och sociala ytor. Entréplan rymmer två sovrum, ett allrum, ett duschrum, en rymlig hall samt en tvättstuga med anslutande garage. Övre plan rymmer ett vardagsrum med separat matplats inredd med braskamin för extra mysfaktor. Här finner ni även det stora och arbetsvänliga köket, två sovrum samt ett badrum. Här hittar ni även det stora uterummet som vetter mot baksidan.

Huset är genomgående ljust och luftigt med fin utsikt från övre plan. Utöver uterummet finns en stor altan med morgon och förmiddagssol samt en balkong i härligt söderläge. Fastigheten har en lättskött tomt med plats och möjlighet för hela familjen att ombesörja sina intressen.

Här bor ni ostört utan genomfartstrafik med närhet till matbutik, idrottsliv, trädgårdshandel, restauranger, natur och motionsspår, för- och grundskola samt kommunikationer via skolbuss och kollektivtrafik. Norrköping city ligger ca 15 minuter bilfärd bort och Ingelstaområdet med bland annat Maxi når ni på under 10 minuter.


Välkommen att boka din visningstid eller kontakta mig för mer information.


Boarea/biarea
149/68 kvm
Driftkostnad
46 100 kr/år
Tomtarea
1 556 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-07

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Hovslagarbacken såldes av oss 2023-12-07. Se alla våra försäljningar i Svärtinge samt även på Hovslagarbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.