Gruvgatan 32

Gruvgatan 32

Slutpris

2 110 000 kr


Bjuv

Gruvgatan 32


Slutpris
2 110 000 kr

Bjuv

FINT 1-1/2 PLANS HUS MED KÄLLARE SOM HAR EN FANTASTISK HÖRNTOMT I BJUV!

Välkomna till Gruvgatan 32, charmigt 1-1/2 plans hus med källare som ligger på ett fantastiskt läge, hörntomt med ett av områdets största tomter och en bred uppfart till flertal bilar!

Låt er mötas av ett tidigt 1900-tal med inslag av modern renovering som gör just detta huset så unikt. Efter att parkerat bilen på den breda uppfarten går man igenom uterummet på baksidan för att mötas av den inbjudande hallen som tar en direkt in till köket. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar ett härligt ljusinsläpp och trevliga sociala umgängesytor där både soffgrupp och matbord får plats. Ett kök som tar fram glädjen i matlagningen med köksö, goda arbetsytor och bra med förvaring samtidigt som man kan vara social med gästerna i vardagsrummet. Det finns ett sovrum på första plan och sedan det andra på ovanvåningen där bägge rymmer säng och förvaring. Dörr i dörr till första sovrummet finner man badrummet med plastmatta som är utrustat med badkar.

På ovanvåningen finns en klädkammare, andra sovrummet och ett allrum som är fullt möblerbart vilket idag används som kontor/läshörna. I källaren är första delen inredd som tvättstuga med tvättmaskin och diskbänk med vask. Resten av källaren används som förvaringsutrymme.

Här bor man med en stor tomt som har en välskött trädgård med stor gräsmatta, friggebod, trädäck och ett uterum.

Ett läge som underlättar er vardag med livsmedelsbutiker, skolor, apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzerior. kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg.


Boarea/biarea
92/57 kvm
Driftkostnad
21 096 kr/år
Tomtarea
1 065 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Gruvgatan såldes av oss 2021-05-08. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Gruvgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.