Astilbegatan 4

Astilbegatan 4

Slutpris

4 450 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Astilbegatan 4


Slutpris
4 450 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

VÄLPLANERAD MODERN VILLA I TVÅ PLAN!

Varmt välkomna till Astilbegatan 4, en villa i två plan som är beläget i Gustavslund som är ett lugnt och familjärt område.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med stora fönsterpartier som gör att varje rum får ett härligt ljusinsläpp. De 126 kvm är fördelade på en rymlig ljus hall med goda avhängningsmöjligheter. Fyra trevliga väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord där det första ligger på bottenvåningen och de tre andra är samlade på ovanvåningen. Det fjärde sovrummet, det som ligger längst in har en klädkammare och det första har förvaring under trappen. Det finns två badrum, ett på vardera plan som går i liknande stil, modernt och tidlöst kakel där det första ligger i anslutning till hallen. Stora och rymliga som är utrustade med dusch och det där uppe har även spotlights. På ovanvåningen finns även ett rymligt allrum som har tillgång upp till vinden som delar av de tre sovrummen och badrummet.
Modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bildar en härlig rymd och ljusinsläpp. Kan inredas med stort matbord och soffgrupp. Att kunna vara social med gästerna samtidigt som man står i köket men framförallt kunna öppna upp på sommaren ut mot trädäcket. Husets mittpunkt. Köket är inrett med mörkare luckor och bänkskiva tillsammans med ett vitt kakel ovanför. Det finns två ingångar och den andra är genom tvättstugan, klinker och vitmålade väggar som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva med vask och kran samt uppvärmningssystemet. Smidigt att bära in matkassarna detta håll.

Välskött fram och baksida där framsidan är stenlagd med en uppfart som har plats till två bilar. På baksidan finner man det stora trevliga trädäcket som sedan går över till gräsmatta som följer husets ena gavel. Här har man även ett förråd på cirka 10 kvm, bra att kunna ställa in sina trädgårdsredskap. Mysig baksida som använts flitigt som kan möbleras med soffgrupp.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära.Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!


Boarea/biarea
126/10 kvm
Driftkostnad
25 837 kr/år
Tomtarea
297 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Astilbegatan såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Astilbegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.