Astilbegatan 4 / Gustavslund / Helsingborg

VÄLPLANERAD MODERN VILLA I TVÅ PLAN!

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea/biarea
126/10 kvm
Driftkostnad
25 837 kr/år
Tomtarea
297 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Astilbegatan såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Astilbegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Astilbegatan 4, en villa i två plan som är beläget i Gustavslund som är ett lugnt och familjärt område.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med stora fönsterpartier som gör att varje rum får ett härligt ljusinsläpp. De 126 kvm är fördelade på en rymlig ljus hall med goda avhängningsmöjligheter. Fyra trevliga väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord där det första ligger på bottenvåningen och de tre andra är samlade på ovanvåningen. Det fjärde sovrummet, det som ligger längst in har en klädkammare och det första har förvaring under trappen. Det finns två badrum, ett på vardera plan som går i liknande stil, modernt och tidlöst kakel där det första ligger i anslutning till hallen. Stora och rymliga som är utrustade med dusch och det där uppe har även spotlights. På ovanvåningen finns även ett rymligt allrum som har tillgång upp till vinden som delar av de tre sovrummen och badrummet.
Modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bildar en härlig rymd och ljusinsläpp. Kan inredas med stort matbord och soffgrupp. Att kunna vara social med gästerna samtidigt som man står i köket men framförallt kunna öppna upp på sommaren ut mot trädäcket. Husets mittpunkt. Köket är inrett med mörkare luckor och bänkskiva tillsammans med ett vitt kakel ovanför. Det finns två ingångar och den andra är genom tvättstugan, klinker och vitmålade väggar som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva med vask och kran samt uppvärmningssystemet. Smidigt att bära in matkassarna detta håll.

Välskött fram och baksida där framsidan är stenlagd med en uppfart som har plats till två bilar. På baksidan finner man det stora trevliga trädäcket som sedan går över till gräsmatta som följer husets ena gavel. Här har man även ett förråd på cirka 10 kvm, bra att kunna ställa in sina trädgårdsredskap. Mysig baksida som använts flitigt som kan möbleras med soffgrupp.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära.Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gustavslund

Gustavslund är en populär stadsdel i östra Helsingborg omgiven av gröna ängar. Namnet har området fått från gården Gustavslund, som fortfarande finns kvar. Stadsdelen består av blandad bebyggelse, men främst av villor, kedjehus och radhus. Området är inte färdigbyggt, utan utökas successivt. Det finns mataffär i form av Ica Supermarket Gustavslund, Vårdcentral finns på Mangårdsgatan, med barnavårdcentral och barnmorskemottagning. I närheten av vårdcentralen ligger ett seniorboende, brf Bovieran. Gustavslund är ett område för alla, gammal som ung, och närheten till centrum av Helsingborg gör området väldigt attraktivt.

Nöje

Det är nära till Helsingborgs centrum och det stora utbudet av teater, konserter, museum, cafeer, restauranger mm .

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. För den som gillar att löpträna eller helt enkelt bara promenera i vacker grönskande miljö, är det väldigt nära till både Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark. Det finns fina cykelleder i och omkring Gustavslund, och på andra sidan av Gustavslundsvägen ligger Helsingborgs Racketklubb och Nordic Wellness Ramlösa, med gym och gruppträning.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till och från Gustavslund. Med bil kommer man snabbt ut på Österleden och vidare till motorvägar eller in till centrum av Helsingborg. Det finns goda bussförbindelser och det är inte långt till Ramlösa Station, där man kan ta Pågatåg, stadsbussar och regionsbussar.

Familjeliv

Gustavslund är ett barnvänligt område. Det finns flera lekplatser, grönområden och fina cykelvägar. Det finns en nybyggd skola, Gustavslundsskolan, F-9. Den ligger i det nyaste området, på Markegångsgatan. Västra Ramlösa skola, F-6, ligger på Södra Hunnetorpsvägen. Det finns ett flertal förskolor; Hustomtens fsk, Ramlösa Montessoriförskola, Fyrklöverns Montessoriförskola, Birkagatans fsk och Brunnsberga fsk.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.