Åstorpsgatan 11

Åstorpsgatan 11

Slutpris

4 260 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Åstorpsgatan 11


Slutpris
4 260 000 kr

Husensjö— Helsingborg

Charmigt 1 ½ planshus med källare. Förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel!

Välkomna till detta charmiga 1 ½ plans huset med källare på populärt område!

Man parkerar smidigt bilen på uppfarten och tar trappan upp till huvudentrén. Man möts här av en rymlig hall med bra utrymme till att hänga av ytterkläderna och ställa skorna. Vidare erbjuder entréplanet med 2.60m i takhöjd även ett fint Marbodalkök som renoverades 2004, ett fint vardagsrum med utgång till den stora träaltanen och intill vardagsrummet även ett matrum. På ovanvåningen hittar vi sedan husets tre sovrum samt ett badrum med dusch. På källarplan finns ett ytterligare badrum, ett förråd/verkstad, ett allrum/sovrum, matkällare samt tvättstuga. Källaren har egen entré.

Trädgården är uppvuxen och lummig. Tomten är på 649 kvm och tillåter en tillbyggnad om man önskar då grunden är cirka 55 kvm (ca 8,5% av tomten). Observera också att vi misstänker att huset är aningen större än de 78 + 50 kvm som är registrerat hos lantmäteriet då bottenplanet för sig själv är drygt 50 kvm. Missa inte säljarnas egna fina trädgårdsbilder!

Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns på hemsidan. Missa inte denna chansen, boka en visning redan idag!


Boarea/biarea
78/50 kvm
Driftkostnad
31 833 kr/år
Tomtarea
649 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Åstorpsgatan såldes av oss 2021-10-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Åstorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.