Ättekullagatan 12

Ättekullagatan 12


Ättekulla— Helsingborg

Ättekullagatan 12Ättekulla— Helsingborg

Tvårumslägenhet på 7:de våningen med fantastisk sundsutsikt!

Äntligen är en av tvåorna högt upp i huset på Ättekullagatan till salu!

Man tar smidigt den stora hissen på markplan upp till våningsplan 7 och denna smart planerade lägenhet. Man möts av en rymlig hall med utrymme för att hänga av ytterkläderna samt bra förvaring i garderober. Till vänster från hallen har vi badrummet som stilrent renoverades 2019. Badrummet är utrustat med toalett, duschhörna, handfat med kommod och spegelskåp, handdukstork samt extra badrumsskåp. Rakt fram har vi sedan köket med bra förvaring samt utrymme till en liten matplats. Från köket når man den renoverade inglasade balkongen som är möblerbar och som har fantastisk utsikt över sundet. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp samt extra matbord. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng samt extra garderober om man önskar.

Ättekulla är ett lugnt område, granne med ett villaområde och bara några få steg från ett skogsområde med fin natur genombruten av motionsspår och vackra promenadstigar. Närheten till havet, Råå, det vackra naturreservatet Råådalen och lantlighet, samtidigt som stadens liv ligger på ett lättillgängligt avstånd, gör området till något utöver det lilla extra.

Inom området finns omfattande service såsom dagis, F-9 skola, fritidsgård, fotbollsplaner och lekplatser, affär, spel/post/tobak, frisör, restauranger och dygnet-runt-öppna bensinstationer. Förutom de bra förbindelserna med City finns det mesta du behöver i närheten av området. Det finns nu även en liten livsmedelsbutik på området.

Som Ättekullabo kan man inget annat än att trivas. Välkommen hem!


Boarea
50.5 kvm
Avgift
3 504 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Ättekullagatan såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ättekullagatan.

Boka värdering
Johan Eriksson
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad