Björnmarcksgatan 2

Björnmarcksgatan 2

Slutpris

3 050 000 kr


Olympia— Helsingborg

Björnmarcksgatan 2


Slutpris
3 050 000 kr

Olympia— Helsingborg

FANTASTISK FIN LÄGENHET MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH BALKONG PÅ OLYMPIA!

Nu ges tillfälle att förvärva denna mycket fina lägenhet som varsamt renoverats under åren med påkostade och genomtänkta materialval på omtyckta Olympia!

Bostadens planlösning är välgenomtänkt där man placerat köket i en öppen planlösning mot vardagsrummet som bildar en härlig rymd med den påtagliga takhöjden och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna tillsammans med fina fiskbensparkettgolvet som är hårdvaxad med vitt pigment. Lättmöblerade ytor för större tillställningar som rymmer såväl matbord som soffgrupp där man även har utgång till balkongen som ligger i ett härligt västerläge.

Ögat fångas av det påkostade HTH-köket i modell Nordic Spirit med vitlaserade ekluckor tillsammans med vita luckor som blir en lyxig inredning i rummet men samtidigt tar fram matglädjen med en komplett maskinpark och en bänkskiva av kvartsit. Bänkskivan är mattpolerad i färgen Atlantic och som har en oslagbar förmåga att stå emot det slitage som förekommer i kök.

De två sovrummen är placerade i samma sida av bostaden som möjliggör att de privata inte blandas med de sociala umgängesytorna. Tidigare var köket placerat där första sovrummet med det fina trägolvet är. Väldisponerade rum som får plats med säng och förvaring. Trevlig detalj i ena sovrummet och hallen är takrosetten. Att det sen finns både en toalett och ett helkaklat badrum med dusch är en stor fördel och väldigt praktiskt, vilket är vanligare i större bostäder.

Mysig och fin innergård som är väl omhändertagen och trevlig att sitta i där föreningen har utemöbler som får nyttjas av medlemmarna.

På Olympia får man sin vardag att gå ihop, på promenadavstånd finner man goda kommunikationer och service med allt från busshållplatser, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar, pizzerior och mycket mer. För den som vill ta sig ner till stan så tar det bara några minuter sen är man nere och kan njuta av Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och ett område ni kommer trivas i, välkomna till Björnmarcksgatan 2!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 391 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-11

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Björnmarcksgatan såldes av oss 2021-11-11. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Björnmarcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.