Blombergagatan 2

Blombergagatan 2

Slutpris

3 250 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Blombergagatan 2


Slutpris
3 250 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

På föreningens bästa tomt finns nu detta fina gavelradhus!

Välkomna till barnvänliga Gustavslund! Det perfekta radhuset för er som söker en modern genomgående och välplanerad planlösning med en lättskött fram och baksida som har plats till två bilar på uppfarten, svårslaget!

Radhusen är byggda med tegelstensfasad som inte bara är vackert utan även underhållsfritt. Husen erbjuder 99 välplanerade och väldigt ljusa kvadratmeter i två plan med sällskapsytorna på entréplanet och de tre sovrummen på ovanvåningen. I entréplanets badrum finns även en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Där finns även bra förvaring i garderob. Badrummet är helkaklat och har klinkergolv med golvvärme. Vidare så finner vi det öppna köket och vardagsrummet. Marbodalkök utrustat med diskmaskin, induktionshäll, stor kyl och frys, inbyggd micro samt ugn. Från vardagsrummet har man sedan utgång till träaltanen och trädgården i söderläge. På ovanvåningen har man ett litet allrum, tre sovrum samt ett badrum med badkar.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger på gångavstånd från bostaden. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Dessa husen är byggda av Skanska och är Svanenmärkta. Det innebär att husen uppfyller Svanens hårda krav på materialval och byggprocess. Husen värms upp med fjärrvärme som är ett bra alternativ för miljön.


Boarea
99 kvm
Avgift
3 712 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Blombergagatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Blombergagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.