Carl Westmans Allé 4a / Maria Park / Helsingborg

Fantastisk bostad på attraktivt läge intill Pålsjö skog.

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
5 717 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Carl Westmans Allé såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Carl Westmans Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Maria Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna bostadsrättslägenhet på Carl Westmans Allé 4A, byggd 1998. Detta är en etagelägenhet om 97 kvm med en veranda vid entrén samt stenlagd uteplats och trädgård. Här bor man ett stenkast från Pålsjö skog som är ett naturreservat. Via verandan stiger man in i en välkomnande ljus hall. Direkt till vänster har vi separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Sedan hittar vi entréplanets badrum med duschkabin, toalett och handfat. Resterande yta av entréplanet består av vardagsrum med utrymme både för soffgrupp och matsalsmöblemang samt kök. Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Från vardagsrummet har man utgången till uteplatsen och trädgården. Det finns markis över uteplatsen. På ovanvåningen finns bostadens tre sovrum samt ett till badrum med dusch. Det stora sovrummet på ovanvåningen har även tillgång till en balkong med fin utsikt över trädgården och bort mot skogen och ängen. Bostaden har förberett för centraldammsugare och fiber är på gång till fastigheterna. Föreningen tillhandahåller gräsklippare och trädgårdsverktyg.

Kort sammanfattat är detta ett fantastiskt boende med närhet till naturen. Via skogen har man även nära till havet och Sofiero slott. Maria Park/Mariastaden är ett barnvänligt område och det bor många barnfamiljer här. Området inbjuder till en aktiv fritid. Pålsjöskog med sina tre löpslingor och fina vandringsleder, samt tennisbanor ligger i direkt anslutning till Mariastaden. Det finns ett par olika gym, Nordic Wellness och Puls & Träning.

I närområdet finns flertalet förskolor och även grundskolor. I parken ligger bla Maria Parkskolan F-9, Västra Alleskolan F-9 och Montemini Montessoriskola. Mariastaden är en grön oas som gjord för lek och utevistelse. Lekplatser och stora grönområden avlöser varandra, och Pålsjöskog bjuder på härliga dagar och upplevelser i skogen. Just nu håller det på att byggas en helt ny skola i Mariastaden.

OBS! Tillträde kan ske tidigast 1 december.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration