Carl Westmans Allé 4a

Carl Westmans Allé 4a

Slutpris

3 100 000 kr


Maria Park— Helsingborg

Carl Westmans Allé 4a


Slutpris
3 100 000 kr

Maria Park— Helsingborg

Fantastisk bostad på attraktivt läge intill Pålsjö skog.

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna bostadsrättslägenhet på Carl Westmans Allé 4A, byggd 1998. Detta är en etagelägenhet om 97 kvm med en veranda vid entrén samt stenlagd uteplats och trädgård. Här bor man ett stenkast från Pålsjö skog som är ett naturreservat. Via verandan stiger man in i en välkomnande ljus hall. Direkt till vänster har vi separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Sedan hittar vi entréplanets badrum med duschkabin, toalett och handfat. Resterande yta av entréplanet består av vardagsrum med utrymme både för soffgrupp och matsalsmöblemang samt kök. Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Från vardagsrummet har man utgången till uteplatsen och trädgården. Det finns markis över uteplatsen. På ovanvåningen finns bostadens tre sovrum samt ett till badrum med dusch. Det stora sovrummet på ovanvåningen har även tillgång till en balkong med fin utsikt över trädgården och bort mot skogen och ängen. Bostaden har förberett för centraldammsugare och fiber är på gång till fastigheterna. Föreningen tillhandahåller gräsklippare och trädgårdsverktyg.

Kort sammanfattat är detta ett fantastiskt boende med närhet till naturen. Via skogen har man även nära till havet och Sofiero slott. Maria Park/Mariastaden är ett barnvänligt område och det bor många barnfamiljer här. Området inbjuder till en aktiv fritid. Pålsjöskog med sina tre löpslingor och fina vandringsleder, samt tennisbanor ligger i direkt anslutning till Mariastaden. Det finns ett par olika gym, Nordic Wellness och Puls & Träning.

I närområdet finns flertalet förskolor och även grundskolor. I parken ligger bla Maria Parkskolan F-9, Västra Alleskolan F-9 och Montemini Montessoriskola. Mariastaden är en grön oas som gjord för lek och utevistelse. Lekplatser och stora grönområden avlöser varandra, och Pålsjöskog bjuder på härliga dagar och upplevelser i skogen. Just nu håller det på att byggas en helt ny skola i Mariastaden.

OBS! Tillträde kan ske tidigast 1 december.


Boarea
97 kvm
Avgift
5 717 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Carl Westmans Allé såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Carl Westmans Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.