Drottninggatan 182b

Drottninggatan 182b

Slutpris

3 550 000 kr


Norr— Helsingborg

Drottninggatan 182b


Slutpris
3 550 000 kr

Norr— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN STOR FYRA PÅ DROTTNINGGATAN MED BALKONG!

Söker ni en stor välplanerad bostad om 4,5 rum och kök på 121 kvm som ska vara beläget på ett populärt område med sundet och Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen samt ha tillgång till en parkeringsplats som ingår i avgiften? Välkomna till Drottninggatan 182B!

Det som ingår i avgiften är värme, vatten, tillgång till en parkeringsplats, internet och kabel-tv med brett utbud av kanaler.
Bostaden erbjuder en välplanerad och smart fördelad planlösning där man tänkt på förvaring både inne i bostaden och att det sen finns två tillhörande förråd. In möts man av en rymlig hall med god förvaring och ett klinkergolv som tar oss vidare in i köket. Ett välskött och fint kök med träluckor som passar fint in med bänkskivan och kaklet ovanför. Spotlights och de stora fönsterpartierna som gör att köket blir väldigt ljust. För den som gillar att laga mat har man goda arbetsytor och förvaring på bägge sidor där man verkligen tänkt på att utnyttja hela ytan med skåp upp till taket samt plats till ett matbord. Gästrummet som ligger angränsande till köket som passar perfekt som ett kontor/sovrum. Det finns både ett helkaklat stort badrum med dusch och en gäst-wc, oerhört praktiskt om man är en familj eller har gäster över. Idag finns det tre sovrum och de andra två ligger vägg i vägg som är stora, högt i tak som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. För den som vill kan man göra ett fjärde sovrum i matsalsrummet då det delas av med en skjutdörr till vardagsrummet. Tycker man om att ha större tillställningar och vill ha stora umgängesytor så kommer ni att älska vardagsrum/matsalsdelen. Två stora rum som får ett härligt ljusinsläpp med ett fint fiskbensparkettgolv och som tar en ut till den inglasade stora balkongen. Möblera, bjud hem vännerna och njut av lugnet och ljudet av havets brus.

Här bor man på förstklassigt läge med sundet, restauranger, trevliga promenadstråk längs havet eller i populära Pålsjö-skog, bra med bussförbindelser, livsmedelsbutiker och den stora fördelen att det finns möjlighet att ha tillgång till en parkeringsplats som ingår i avgiften. Ett hem att trivas i och en bostad värd att upplevas på plats!

Boka in er på visning genom hemsidan så ni inte missar chansen, vi ses!


Boarea
121 kvm
Avgift
6 246 kr/mån
Rum
4,5 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2020-05-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Drottninggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.