Duvhöksgatan 54

Duvhöksgatan 54

Slutpris

4 050 000 kr


Mariastaden— Helsingborg

Duvhöksgatan 54


Slutpris
4 050 000 kr

Mariastaden— Helsingborg

FINT 2 PLANS PARHUS MED EN FANTASTISK TRÄDGÅRD!

Snart har vi nöjet att presentera detta mycket trevliga parhus som är beläget på en populär adress i ett barnvänligt område, Duvhöksgatan 54!

Bostaden är i 2 plan och de är uppförda 2011 med stora umgängesytor, mycket god förvaring, smakfulla moderna materialval, omhändertagen framsida och baksida med en fantastisk uteplats. Genomtänkt planlösning där man smart fördelat de sociala ytorna på första plan och de privata rummen på ovanvåningen.

In välkomnas man av en rymlig hall med det genomgående fina parkettgolvet som finns på bägge plan. Till vänster om hallen ligger det stilrena köket som går i vita luckor, bänkskiva i grått som fint bryter av det ljusa och ett vitt kakel ovanför. Ett välplanerat kök där man verkligen tagit tillvara på hela ytan med smarta lösningar så man fått ut så mycket förvaring som möjligt, bra med arbetsytor och plats till ett matbord. Vardagsrummet ligger i en öppen anslutning till köket som erbjuder trevliga umgängesytor med plats till såväl stort matbord och soffhörna. Ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp från de höga fönsterpartierna som blickar utöver husets välskötta baksida med trädäck och gräsmatta. Insynsskyddad och omhändertagen trädgård i ett härligt solläge, favoritplatsen som utnyttjats väl och är fullt möblerbar. Det finns ett förråd här också, praktiskt att kunna bevara sina trädgårdsredskap i. Det finns ett helkaklat badrum på vardera plan som är utformade i samma stil av kulörerna på kaklet, mörkt och ljust. Där nere är det utrustat med dusch och badrummet på ovanvåningen är uppdelat i två delar, tvättavdelning och den andra delen med ett badkar. Perfekt för en barnfamilj eller när gästerna är på besök, en ren vardagslyx med två badrum.

När man stiger upp för trappen möts man av en avlång hall som kan möbleras och delar av de tre sovrummen och badrummet. Tre väldisponerade sovrum i olika storlekar där alla tre har gemensamt att de får plats med en säng, förvaring och ett skrivbord.

I Mariastaden bor ni bekvämt med närhet till strand, shopping, restauranger och natur. Ni har cykelavstånd till allt det bästa Helsingborg har att erbjuda samtidigt som man bor på en lugn gata i grönskande omgivningar. Ett toppen område för barnfamiljen då man har närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer inom promenadavstånd som underlättar er vardag. Ett hem att enbart flytta direkt in i!

Hör av er redan idag så håller mäklaren er uppdaterade med viktig information som kommande visningar för detta är en chans ni inte vill missa! Ni når honom antingen via mail pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.


Boarea/biarea
135/8 kvm
Driftkostnad
29 288 kr/år
Tomtarea
153 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna parhus på Duvhöksgatan såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Duvhöksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.