Hasselgatan 8

Hasselgatan 8

Slutpris

7 735 000 kr


Hagaplan— Helsingborg

Hasselgatan 8


Slutpris
7 735 000 kr

Hagaplan— Helsingborg

FINT 1-1/2 PLANSHUS MED KÄLLARE PÅ HÖRNTOMT MED TILLBYGGNAD OCH CARPORT PÅ HAGAPLAN!

Äntligen kan vi presentera detta fina 1-1/2 planshus med källare beläget på en trevlig hörntomt på Hagaplan som har gjort en tillbyggnad och carport, välkomna till Hasselgatan 8!

Huset erbjuder en välplanerad planlösning fördelad på två plan och en källare. På första plan finner vi lättmöblerade och trevliga sociala umgängesytor där vardagsrummet som är klätt i fiskbensparkettgolv och charmig detalj som kaminen förlängs av tillbyggnaden som gjordes år 2007 med vattenburen golvvärme, inbyggda högtalare och svensk tillverkade skjutpartier i trä av välkända märket Hajom. Det har blivit den givna favoritplatsen när gäster är på besök och kan nyttjas året om. På sommaren är det härligt att kunna öppna upp de stora fönsterpartierna mot det exklusiva trädäcket i Cumaro och gräsmattan. Tomtens storlek är väldigt bra där barnen kan leka fritt med minimal insyn men bäst av allt att det ligger i ett sydväst-läge.
Fint kök med goda arbetsytor, förvaring och ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp med utsikt mot framsidan under tiden ni lagar mat och går att inredas med ett matbord så ni kan socialisera er med gästerna. I hallen med det fina klinkergolvet ligger gäst-toaletten i anslutning som är helkaklad. Från hallen kan man ta sig antingen ner i källaren eller upp till ovanvåningen.

Ovanvåningen är fördelad på fyra sovrum där det fjärde har utgång till balkongen. Badrum som är utrustat med badkar och en rymlig hall som går att möblera med fåtölj/mindre soffgrupp.

I källaren finner man en gäst-toalett, matförråd som används till vinerna, klädkammare med god förvaringsutrymme, rum där fjärrvärmen finns och övrig yta används till förvaring, stor tvättstuga med dusch och ett väldisponerat sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. Har ni en tonåring som vill ha sitt egna eller gäster som färdats en längre sträcka så har de dusch, toalett och ett stort sovrum samt egen utgång från källaren.

På Hagaplan bor man i ett familjevänligt och lugnt villakvarter som får er vardag att gå ihop. På promenadavstånd finner man ett litet centrum på Ringstorp med ICA Nära, florist, frisör, thairestaurang, pizzeria och tobak-/spelbutik. Bredvid centrumet ligger den populära Ringstorpsskolan (årskurs 1-6) och en förskola. Det finns även träningsanläggning som Aktiverum, bageri, restaurang och bensinstation samt ett flertalet busshållplatser. Omtalade Pålsjö skog ligger väldigt nära huset med sina trevliga motionsslingor och bredvid finns tennis/padelbanor.

Besiktning är utförd och säljarna har tecknat dolda felförsäkring, ni finner besiktningsprotokollen under "dokument och länkar" i annonsen.


Boarea/biarea
165/79 kvm
Driftkostnad
44 135 kr/år
Tomtarea
822 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-11-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Hasselgatan såldes av oss 2021-11-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hasselgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.