Hjälmshultsgatan 12

Hjälmshultsgatan 12

Slutpris

2 750 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Hjälmshultsgatan 12


Slutpris
2 750 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

Drömmig 3-rumslägenhet med hiss och balkong!

Vill ni hitta en drömmig lägenhet där det inte bara finns hiss och balkong utan även goda förutsättningar för att få parkering i garage på området? Då har ni äntligen hittat rätt! Att föreningen dessutom har god ekonomi vilket resulterat i låg månadsavgift är pricken över i:et.

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna välplanerade och genomgående trerumslägenhet på Hjälmshultsgatan 12.

Man kliver in i en ljus hall med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderober samt extra garderob. Direkt till höger har vi det första sovrummet som passar utmärkt som sovrum, kontor eller barnrum. Här finns också garderob. Vidare har vi det exklusiva helkaklade badrummet där man även fått utrymme för egen tvättmaskin i lägenheten, vilket är en bekväm detalj.

Köket är ljust och rymligt med marmordetaljer, perfekt för de som älskar att laga mat. Här finns det utrymme till en trevlig matplats och en generös mängd förvaring i köksskåp och i köks-ö. Det finns även eluttag i köks-ön. Köket är utrustat med side-by-side kyl och frys, helt ny induktionshäll, diskmaskin, vinkyl samt kombinerad varmluftsugn med inbyggd micro. Från köket via dubbeldörrar når man den mysiga balkongen där man kan njuta av eftermiddag och kvällssolen. På balkongen finns det plats för en liten sittmöbel.

Det är öppen planlösning mellan köket, matplatsen och vardagsrummet och här finns utrymme både för en stor soffgrupp och stort matbord.

Sedan har vi det andra sovrummet som även det är stort och rymmer en stor dubbelsäng samt gott om förvaring i garderober.

Man bor i en väldigt välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och väldigt bra koll på sin fastighet. Bostaden är belägen på en populär adress på omtyckta Tågaborg med gångavstånd till centrum med sitt breda utbud av nöjen och restauranger. Här bor man med bra kommunikationer och service som förenklar din vardag, goda bussförbindelser, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor, Hemmakväll, pizzerior och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor. Föreningen har två bra tvättstugor, cykel förråd, trevlig innergård, övernattningsrum samt bastu med dusch som man kan boka.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna fina lägenhet!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 525 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hjälmshultsgatan såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hjälmshultsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.