Hovslagaregatan 6

Hovslagaregatan 6

Slutpris

3 965 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Hovslagaregatan 6


Slutpris
3 965 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

Mycket välskött enplanshus med fantastisk trädgård i Ramlösa!

Nu har vi det stora nöjet att presentera detta mycket trevliga enplanhus på attraktiv adress i Ramlösa!

Man parkerar smidigt bilen antingen på uppfarten eller i garaget. In via huvudentrén möts man först av en rymlig hall där man kan hänga av ytterkläderna och ställa skor. Till vänster från hallen har vi gästtoaletten och intill toaletten är husets badrum som renoverades 2005. I badrummet finns dusch, toalett, handfat samt handdukstork. Till höger från hallen har vi det första sovrummet som har förvaring i garderober. Går man rakt fram från hallen har vi husets kök som är utrustat med stor kyl, vask samt ugn med spis och fläkt. Det är öppen modern planlösning mellan köket och vardagsrummet och här rymmer både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet har man utgången till det stora uterummet och trädgården. I uterummet är det vattenburen golvvärme. Intill vardagsrummet har vi ett rum som idag används som tv-rum men som enkelt kan bli ett tredje sovrum om det behövs. Även härifrån har vi utgång till trädgården men först en altan under tak. Intill tv-rummet har vi master bedroom och en klädkammare. Till sist har vi tvättstugan där det finns en stor frys, tvättmaskin samt vask och förvaring. Från tvättstugan har man dörr ut till garaget där det idag finns div stora maskiner som köparna eventuellt kan överta.

Trädgården är otroligt välplanerad och välskött. Här finns både blommor, träd och planteringar. Stor gräsyta perfekt för lek.

Missa inte denna chansen, meddela ert intresse till mäklaren redan idag så håller vi dig uppdaterad.


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
34 652 kr/år
Tomtarea
683 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-07-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Hovslagaregatan såldes av oss 2023-07-10. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hovslagaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.