Johan Banérs gata 59

Johan Banérs gata 59


Hagaplan— Helsingborg

Johan Banérs gata 59



Hagaplan— Helsingborg

CHARMIGT 1-1/2 PLANSHUS MED KÄLLARE SOM HAR GARAGE OCH UTERUM PÅ OMTYCKTA HAGAPLAN!

Nu kan vi stolt presentera detta charmiga, välskötta 1-1/2 planshus med inredd källare, garage och inglasat uterum som är beläget på ett av Helsingborgs mest attraktiva adresser, välkomna till Johan Banérs gata 59!

Glaserade takpannorna, uterummet och takkupan är det som fångar första blicken. Ett fantastiskt hus som har tagits väl hand om genom åren där större renoveringar har blivit utförda som ovanvåning med ny takkupa, golv och byte av tak, dränering och nytt uppvärmningssystem (luft-vatten) för att nämna några.

Från att ni parkerat er bil på uppfarten eller i garaget med elektriskt garageport så möts ni av en inbjudande hall med klinker och god plats till att hänga av sig. Husets andra entré ligger i anslutning till köket. Påkostat kök från Smedstorp som renoverades under år 2014. Hög kvalité på maskinerna, granitbänkskiva och genomtänkt layout för att få ut så mycket arbetsytor, förvaring som möjligt samtidigt som det ska kännas luftigt och finnas plats till ett matbord. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matsalsrum som bildar lättmöblerade ytor till större bjudningar, härligt ljusinsläpp som fyller rummen som sedan förlängs med utgång till uterummet. Under större delen av året står dörrarna vidöppna mot uterummet, en favoritplats med bekvämligheter som golvvärme, utsikt till den välskötta trädgården och plats till två uppsättningar av loungemöbler. Trädgården har växt upp genom åren där första intrycket är att det är en familj som verkligen tagit hand om såväl utsidan som insidan av huset.

När man stiger upp till ovanvåningen slås man av det härliga ljusinsläppet och trevliga utsikten från den charmiga takkupan. Ena delen med klädkammaren kan göras om till ett sovrum och sen första delen kan bibehållas som allrum men idag är det inrett som ett stort öppet allrum.

Källaren fördelar sig på ett matkällarförråd, kaklat badrum med dusch och en praktiskt inredd tvättstuga med plats till att hänga upp tvätt och förvaring. Två större förvaringsutrymmen som ligger i anslutning till ingången utifrån. I ena rummet är värmepumpen luft-vatten från märket Nibe placerad. Det sista rummet i källaren är ett rum som kan inredas efter behov, ett sovrum eller sällskapsrum som har eget förråd.

På Hagaplan bor man i ett familjevänligt och lugnt villakvarter som får er vardag att gå ihop. På promenadavstånd finner man ett litet centrum på Ringstorp med ICA Nära, florist, frisör, thairestaurang, pizzeria och tobak-/spelbutik. Bredvid centrumet ligger den populära Ringstorpsskolan (årskurs 1-6) och en förskola. Det finns även träningsanläggning som Aktiverum, bageri, restaurang och bensinstation samt ett flertalet busshållplatser. Omtalade Pålsjö skog ligger väldigt nära med sina trevliga motionsslingor och bredvid finns tennis/padelbanor.


Boarea/biarea
108/84 kvm
Driftkostnad
49 710 kr/år
Tomtarea
672 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-05-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Johan Banérs gata såldes av oss 2023-05-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Johan Banérs gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.