Kronovallsgatan 2

Kronovallsgatan 2

Slutpris

1 850 000 kr


Mariastaden— Helsingborg

Kronovallsgatan 2


Slutpris
1 850 000 kr

Mariastaden— Helsingborg

FANTASTISK TVÅA PÅ MARKPLAN MED INGLASAT UTERUM OCH UTEPLATS I MARIASTADEN!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina tvåa på 55 välplanerade kvm som har inglasat uterum och stenlagd uteplats som ligger på gångavstånd till tågstationen och Mariastadens utbud av service som livsmedelsbutik, konditori, sushi, pizzeria och träningsanläggning.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där förvaring och modern stil har legat i fokus. I hallen möts man av det genomgående parkettgolvet tillsammans med ljusa väggar. I anslutning till hallen finner man klädkammaren och det kaklade badrummet. I ena delen har man dusch och i andra delen finns tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med skåp ovanför, praktiskt! Sovrummet är i bra storlek som rymmer säng och förvaring där väggarna målats med en grön behaglig nyans

Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med utgång till inglasade uterummet som bildar ett härligt ljusinsläpp och en rymd som gör att rummet känns större. Lättmöblerade ytor som kan inredas med både soffgrupp och matbord. Ett stilrent kök från Vedum som går i vita köksluckor tillsammans med en mörkare bänkskiva och vitt kakel ovanför. Ett kök som gör det kul att laga mat samtidigt som man kan vara social med gästerna.

En fantastisk lägenhet för er som ställer höga krav, vill bara kunna flytta rakt in och önskar att få bo i en välplanerad lägenhet med både inglasat uterum och uteplats i ett område som underlättar er vardag med god kommunikation och service inom kort avstånd.

I Mariastaden bor ni lugnt och naturnära med närhet till Helsingborgs centrum, havet och grönskande Pålsjö skog. Ett område som tagit fart ordentligt de senare åren och utvecklats till en populär stadsdel i Helsingborg där man på promenadavstånd når allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsaffärer, träningsanläggningar, bensinstation, tågstation, bussförbindelser, apotek, vårdcentral och mycket mer.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 992 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2022-08-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kronovallsgatan såldes av oss 2022-08-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kronovallsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.