Narcissgatan 32 / Sofieberg / Helsingborg

Totalrenoverat bostadsrättsradhus på attraktiv hörntomt. Detta vill ni inte missa!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea/biarea
93/63 kvm
Avgift
5 914 kr/mån
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Narcissgatan såldes av oss 2019-10-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Narcissgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi det stora nöjet att äntligen kunna presentera detta totalrenoverade bostadsrättsradhus på en attraktiv hörntomt på Narcissgatan. Radhuset är i ett plan med källare och även ett stort inglasat uterum, cirka 26 kvm, i soligt västerläge. Hela entréplan och källarplan har genomgått en totalrenovering under 2019 och är väldigt modernt och tilltalande.

Entréplan erbjuder ett stiligt badrum med dusch, tre bra sovrum, ett kök och vardagsrum med öppen planlösning samt det stora uterummet. På källarplan finns ett rum för förvaring/walk-in-closet, tvättstuga och två s.k. hobbyrum som kan användas som extra vardagsrum/allrum och sovrum. Alla rum utom tvättstugan har likadant parkettgolv som ovanvåningen samt vita väggar.

Här bor man i en attraktiv förening med mycket god ekonomi. 2018 gjorde föreningen besiktning av husen där det konstaterades att inget större underhåll behövs. Föreningen är i princip skuldfri förutom en del div. små kortfristiga lån på cirka 200 000 kr. Soliditeten, ett nyckeltal som visar hur stor del av tillgångarna som finansieras av egna medel är hela 97 % vilket bevisar att det är en mycket stark och stabil förening.

Letar ni efter ett radhus med villakänsla så är detta verkligen någonting ni inte får missa. Hör av er redan idag och anmäl ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.