Persgatan 66

Persgatan 66

Slutpris

2 800 000 kr


Norr— Helsingborg

Persgatan 66


Slutpris
2 800 000 kr

Norr— Helsingborg

UNIK 3 ROK PÅ MARKPLAN MED EGEN PARKERINGSPLATS OCH UTERUM PÅ PERSGATAN!

Äntligen kan vi nu stolt presentera denna mycket charmiga, smakfullt renoverade markplans trea som ligger på den omtyckta adressen Persgatan med havet och stans bästa restauranger på gångavstånd!

Lägenheten med alla rätten och bekvämligheterna som kommer att underlätta er vardag. Ni parkerar bilen på den gruslagda innergården där ni har er egna parkeringsplats precis utanför lägenheten som dessutom ingår i avgiften, verkligen en vardagslyx. Det ni först kommer lägga märke till är det härliga inglasade uterummet som kommer bli favoritplatsen när ni har bjudningar och festligheter som även förlänger vardagsrummet. Den perfekta planlösningen och all charm den bär med sig är från ursprunget att det tidigare varit en restaurang, häftigt! Möblera, bjud hem vännerna och låt er drömmas tillbaka till de trevliga semesterminnena under tiden ni avnjuter en god middag under bar himmel. Umgängesytor är en stor del av bostaden med den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök som bildar ett härligt ljusinsläpp och rymd. Kan inredas med soffgrupp och läshörna. Ett kök som gör det kul att laga middag samtidigt som man kan socialisera sig och höra gästernas skratt från uterummet. Smakfullt inrett kök från Ikea som går i ljusa luckor tillsammans med en fin bänkskiva. Det finns två väldisponerade sovrum där det ena används mer som en walk-in-closet idag men passar utmärkt som sovrum/gästrum eller varför inte ett kontor. Badrummet är helkaklat i moderna kulörer som är utrustat med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Till bostaden tillhör ett förråd som man finner utomhus. På innergården finner man en välskött och uppskattad uteplats som möbleras på sommaren med loungemöbler och bord som får nyttjas av medlemmarna. Trevligt om man har kalas och vill vara utomhus eller bara njuta av lunchen i solen. En bostad att enbart flytta direkt in i!

På Norr bor man med sundet och stadens puls på gångavstånd, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållsplatser, gångavstånd till stationen/färjan, livsmedelsbutiker, flertal utsökta restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna någon.


Boarea
81 kvm
Avgift
5 713 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Persgatan såldes av oss 2020-10-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Persgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.