Sköldenborgsgatan 5a / Olympia / Helsingborg

FIN TREA MED LÅG AVGIFT OCH INGLASAD BALKONG PÅ OLYMPIA!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
3 680 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sköldenborgsgatan såldes av oss 2020-04-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sköldenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olympia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina trea om 75 kvm som är belägen endast en halvtrappa upp i fastigheten i en förening med god ekonomi på populära Olympia!

Lägenheten med alla rätten, attraktivt låg avgift, inglasad stor balkong och gått igenom en större renovering under 2019 (Köket, golven i hall, sovrummen och köket, målning/spackling) där modernitet möter charmiga tidstypiska 50-tals drag.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Redan i hallen får man en försmak av den moderna inredningen och de högkvalitativa materialvalen som bostaden präglas av. Ljus fin hall med ett klinkergolv som sedan går över till det genomgående parkettgolvet. De två väldisponerade sovrummen ligger i samma sida av bostaden som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. Badrummet är från stambytet 2009/2010 som går i stilrena och tidlösa kulörer på kaklet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Köket går i gråa luckor tillsammans med en mörkare granit stenbänkskiva som fint bryter av. Ett kök som gör det kul att laga mat i med bra belastningsytor och förvaring samt plats till ett matbord. Vardagsrummet är stort med plats till såväl soffgrupp som ett gediget matbord för ett större sällskap. Från vardagsrummet når man balkongen som har inglasats och byggts ut, favoritplatsen. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

Svårslaget läge som får er vardag att gå ihop! På promenadavstånd når man allt från City med dess breda utbud till idrottsanläggningar, livsmedelsbutiker, bussförbindelser och mycket mer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Olympia

Stadsdelen Olympia ligger ovanför landborgen, öster om Helsingborgs stadskärna. Området ligger runt idrottsparken Olympia, som också gett området dess namn. Området består av blandad bebyggelse, och inkluderar Fredriksdals friluftsmuseum & trädgårdar. På Olympia idrottspark finns det curling-och idrottshall, tennis-och badmintonhall, motionsslingor och HIFs hemmaplan.

Nöje

Det stora nöjet på Olympia är att besöka HIFs hemmamatcher. Det finns ett stort utbud av restauranger, fik, butiker mm, både i direkt närhet och ett par minuters promenad ner till centrum av Helsingborg. Helsingborg Arena ligger på Mellersta Stenbocksgatan, här anordnas mässor, konserter och olika idrottsevenemang.

Fritid

Fredriksdals friluftsmuseum ligger på Olympia. Här kan man vandra runt i timtal och titta på djur som betar på ängarna, njuta av den förtrollande atmosfären i Engelska Parken, fascineras av köksträdgården eller uppleva Skånes unika växtvärld i Botaniska trädgården. Barnen uppskattar att leka i Trollskogen. Det finns gamla stadskvarter uppbyggda som det såg ut förr, ett trevligt trädgårdskafè och utställningar. Idrottsoasen, som ligger bakom Idrottens hus, erbjuder besökarna att prova på padel, klättring, pingis, streetbasket mm

Kommunikationer

Det passerar både lokal och regionsbussar genom Olympia.

Familjeliv

I närområdet ligger ett antal skolor och förskolor, bla gymnasieskolan Olympia, på Fredriksdalsfriluftsmuseums område ligger Centrumskolan, F-6, i anslutning till Helsingborgs arena ligger Arenans idrottsförskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.