Sköldenborgsgatan 5c

Sköldenborgsgatan 5c

Slutpris

2 550 000 kr


Olympia— Helsingborg

Sköldenborgsgatan 5c


Slutpris
2 550 000 kr

Olympia— Helsingborg

FIN TREA PÅ FEMTE VÅNING MED LÅG AVGIFT OCH INGLASAD BALKONG I POPULÄRA OLYMPIA!

Nu ges tillfälle att förvärva denna mycket fina trea om 76 kvm som är belägen högst upp i fastigheten på femte våningen som har en inglasad balkong som ger en fantastisk utsikt över takåsarna, ett oslagbart läge i omtyckta Olympia!

Efter att ni tagit hissen upp till sjätte våningen stiger ni in i en rymlig hall med smarta förvaringslösningar och plats till att hänga av sig. Redan här får ni en försmak av det genomgående parkettgolvet och det härliga ljusinsläppet som följer en i varje rum. Det finns två väldisponerade sovrum med god förvaring i form av garderober, plats att inredas med säng och skrivbord. Att sovrummen är belägna på samma sida av lägenheten gör att de sociala ytorna inte blandas med de privata vilket är en stor fördel när man har gäster på besök. Badrummet är helkaklat från stambytet som går i stilrena kulörer på kaklet och är utrustat med badkar. Ett hem med stora sociala umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord i vardagsrummet som sedan leder en ut till den inglasade stora balkongen. Svårslagen utsikt över takåsarna, kan möbleras med soffgrupp med tillhörande bord och grill samt att det är ett söderläge, kan knappast bli bättre än så här! Köket går i vita luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva och kakel som fint bryter av det ljusa. Öppna ytor som bildar en fantastisk rymd som fylls med härligt ljusinsläpp, ett kök med alla rätten som gör det kul att laga mat. Här har man god förvaring, arbetsytor med inte minst en köksö och plats till ett stort matbord så man kan vara social med gästerna. Noterbart är att förvaringen är väldigt god i lägenheten samt att man har både ett källar/vindsförråd som tillhör.

Här bor man i en bra förening med möjlighet att hyra en parkering/garageplats mot en kostnad men annars finns det fria parkeringar längs gatorna. På Olympia får man sin vardag att gå ihop, på promenadavstånd finner man goda kommunikationer och service med allt från busshållsplatser, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar, pizzerior och mycket mer. För den som vill ta sig ner till stan så tar det bara några minuter sen är man nere och kan njuta av Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och ett område ni kommer trivas i, välkomna till Sköldenborgsgatan 5c!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 719 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-02

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sköldenborgsgatan såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sköldenborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.