Söderköpingsgatan 26

Söderköpingsgatan 26

Slutpris

3 400 000 kr


Fältabacken— Helsingborg

Söderköpingsgatan 26


Slutpris
3 400 000 kr

Fältabacken— Helsingborg

Oslipad diamant, hörntomt beläget på attraktivt område!

Letar ni efter ett hus på ett lugnt och familjevänligt område som man kan forma så som man själv vill ha det? Då har ni äntligen hittat rätt!

Här erbjuds nu ett välplanerat enplanshus med källare på en rymlig hörntomt. Huset är i äldre skick och är i behov av renoveringar vilket man kan se på bilderna.

Man parkerar smidigt bilen utanför på garageuppfarten eller inne i garaget. Via huvudentrén på framsidan av huset stiger man in i hallen där det finns bra utrymme för att hänga av ytterkläderna och ställa skorna. Direkt till vänster i hallen har vi gästtoaletten och till höger från hallen har vi köket som har utrymme för en separat matplats. En gång i tiden har det varit en dörr mellan köket och vardagsrummet och det skulle gå att öppna upp mer mellan kök och vardagsrum igen för en mer modern öppen planlösning. Vardagsrummet är stort och har utrymme får både soffgrupp och matsalsmöblemang. Här kan man sitta och njuta av den öppna spisen. Vidare erbjuder entréplanet tre sovrum samt ett badrum med duschkabin. Från master bedroom och vardagsrummet har man dörrar ut till trädgården och uteplatsen.

På källarvåningen hittar vi sedan ett stort hobbyrum. Här finns plats för allt från pingisbord, stort tv-rum eller vad man nu vill ha. Vidare har vi stort pannrum där fjärrvärmevälaren står, stor tvättstuga, verkstadsrum, matkällare och förråd.

Här bor man i ett lugnt villakvarter med närhet till god service och kommunikation så som livsmedelsaffärer, grönområden, skolor och bensinstation. Man har helt enkelt allt inom kort avstånd som ens vardag behöver där man inte är tvungen att ha bil utan det går enkelt att ta cykeln eller promenera. Eller varför inte utnyttja busshållplatserna som det finns gott om för att smidigt ta sig ner till stan eller ut från stan. På promenadavstånd finns både förskolor och Husensjö skola för F-6. Man bor med närhet till naturområdet Jordbodalen där det finns upplysta elljusspår, ett utegym, en stor lekplats och flera eldplatser.

Det är inte ofta chansen ges att forma sitt eget boende precis som man själv vill ha det men den chansen har man här. Priset ger utrymme till omfattande renoveringar. Missa inte denna chansen!


Boarea/biarea
101/101 kvm
Driftkostnad
49 174 kr/år
Tomtarea
743 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-31

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Söderköpingsgatan såldes av oss 2023-07-31. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Söderköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.