Tågagatan 28

Tågagatan 28

Slutpris

4 100 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Tågagatan 28


Slutpris
4 100 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

Exklusiv etagelägenhet i mycket populär bostadsrättsförening. Sundsutsikt från balkongen!

Välkomna till denna mycket exklusiva etagelägenhet på Tågagatan 28 i en otroligt välskött och bra bostadsrättsförening. Föreningen har bland annat två gästlägenheter, hobbyrum/verkstad, renoverat gym (100kr/år), pingisrum m.m!

Lägenheten har de senaste åren blivit smakfullt renoverad med tidlösa materialval och hela hemmet är väldigt inbjudande och modernt. Här slipper man lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar utan det är bara att flytta rakt in. Vill man så kan man ha tvättmaskin och torktumlare i klädkammaren på ovanvåningen. Annars finns det mycket fräsch tvättstuga i källaren. Lägenheten har inte bara en, utan två balkonger. En loftgångsbalkong in mot innergården och en möblerbar balkong mot Tågagatan med fantastisk utsikt över Öresund. Här kan man sitta i kvällssolen och blicka ut över sundet till Kronborgsslott. Man tar bekvämt den stora hissen från markplan upp till våning tre där lägenheten ligger som sista lägenhet på loftgången.

Lägenheten är planerad så att entréplanet är vigt åt umgänge och på ovanvåningen har vi sedan de tre sovrummen, en klädkammare och ett badrum. Det är gott om förvaring i garderober i alla tre sovrummen.

Här bor man som sagt i en mycket välskött och trevlig förening. Föreningens innergård är lummig och har rinnande vatten och här finns flera utemöblemang och grill som man får nyttja. Det är en väldigt god stämning i föreningen som brukar ha både sommarfest och julfest för medlemmarna.

Området Tågaborg är ett av Helsingborgs mest attraktiva områden. Här bor man med närhet till stadens kärna med allt staden har att erbjuda, natursköna Pålsjö skog med motionsspår och utegym, samt även kort promenadavstånd till Gröningen och sundet. Om man går över gatan så är man direkt vid Vikingsbergsparken som är perfekt för morgonpromenaden. På bara två minuter tar du dig ner till de populära restaurangerna Hallen, Drottninggatan 35 och Étoile.. Här bor man alltså med närhet till alla de godbitar som staden har att erbjuda. Kanske därför som området betraktas som ett av de mest populära områden att bo på?

För er som har barn så har man flera förskolor på promenadavstånd, som till exempel Nicandergatans förskola med cirka 38 barn i åldrarna 1-5 år eller Bommagatans förskola med ungefär lika många barn i åldrarna 1-5 år. För de lite äldre barnen finns Tågaborgsskolan som är en F-9 skola som ligger mitt på Tågaborg. Här finns plats för 550 elever.


Boarea
104 kvm
Avgift
4 692 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3-4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Tågagatan såldes av oss 2020-10-10. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Tågagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.